Norges sprekeste ungdom

Postet av Eirik Lund Røer den 17. Mai 2015BSKs skiungdom fornekter seg ikke, og den grytidlige morgentreningen på nasjonaldagen er fortsatt like populær. I år ble det rekord igjen!


Fellestrening kl. 07:00 på selveste 17. mai? De fleste hever nok øyebrynene når de skjønner at tiltaket faktisk ikke er tull, men reelt. Galskap eller ikke, treningen er i hvert fall minst like populær som under oppstarten for fem år siden. I år møtte hele 30 utøvere opp på vårt nye kunstgress på Ekeberg. Det er ny rekord.

– Det er gøy med lek og moro, og at alle i skigruppa er sammen slik at man blir bedre kjent på tvers. Og så er det fint å starte nasjonaldagen med trening. Man blir så frisk og glad av det, sier Martine Wisløff (14), en av deltakerne på nasjonaldagstreningen.

Wisløff får støtte av en de mer rutinerte 17. mai-deltakerne, Jakob Velle (18).

– Det er viktig å trene hver dag, også på 17. mai. Det er også den beste måten å starte en dag på, og du kan med god samvittighet spise 15-20 is senere på dagen, sier Jakob med et smil.

– Hva er det som er gøy med det?
– Det er at det er så mange med og i alle aldre. Det er en unik sjanse til å bli bedre kjent med de yngre, og før var det stort å trene med de eldre. I tillegg er det alltid spesielt god stemning når det er 17. mai. Jeg har aldri sett et surt fjes der, og det tror jeg aldri jeg vil se heller, avslutter Jakob.

I beste 17. mai-ånd var det leker, konkurranser og stafetter på programmet. Selvsagt med premier til både beste lag, utøver og ikke minst antrekk.

Vi har definitivt landets sprekeste ungdom!Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline