Morten Vold Eriksen

Morten Vold Eriksen

Nye topplasseringer for telemark i Sogndal

Postet av Morten Vold Eriksen den 21. Apr 2015
BSK hadde en sterk sesongavslutning i NC-avslutningen som gikk sist helg i Sogndal. Fredag ettermiddag var det klassisk i Sogn skisenter. Det var en usedvanlig lang løype med tørt og hard underlag på toppen, to reiplykkjer underveis og tung skøytedel i løs sukkersnø. Sluttidene endte på mellom 3 og 4 minutter og da ble det en utholdenhetsprøve for de aller fleste.

Gode resultater fra alle våre, og helt overlegen øverst på pallen kom Kaja Løken i klassen J11-12 etterfulgt av Mathilde Messel Moland også fra BSK. I klassen G13-14 kom Emil Tobias Langhus Bye på en fin 2. plass. Ella Strøm Eriksen fikk også en fin 2.plass bak Sara Felde Liljedal

I Kvinner junior er det alltid stor spenning blandt de tre jentene som har knivet jevn gjennom mesteparten av sesongen. Det ble hjemmeseier til Gunnhild Sofie Vangsnes foran BSK's Gøril Strøm Eriksen med Julie Anette Dahle fra Åndalsnes IF på tredje.

Trym Nygaard Løken i Menn senior måtte se seg slått av ringreven Eirik Rykhus fra Per Gynt Alpin med Ådne kristenstuen på tredje plass.

Resultatliste her
Flere bilder her


Mathilde Messel Moland i J11-12


Emil Tobias Langhus Bye i G13-14.


Ella Strøm Eriksen i J13-14.


Gøril Strøm Eriksen i J junior.


Trym Nygaard Løken i H senior.


Kaja og Mathilde på 1. og 2.plass


Ella på 2. plass


Gøril på 2.plass.


Trym på 2. plass.

Tekst og foto: Morten V. Eriksen
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline