17. mai-trening - PÅMELDING!

Postet av Eirik Lund Røer den 14. Apr 2015Om en drøy måned er det nasjonaldag, og vi feirer som vanlig med vår tradisjonsrike 17. mai-trening grytidlig om morgenen.

Til 13-14 år, 15-16 år og junior (f. 2003 - 1996).
* ivrige seniorløpere er også velkomne!

Vi feirer som vanlig nasjonaldagen med vår tradisjonelle 17. mai-trening grytidlig om morgenen. Oppmøte på BSK nye kunstgressbane på Ekeberg kl. 07.00 med joggesko, drikke og skift. Økta vil bestå av lek, moro, konkurranser og kanskje noen premier, og vi vil være ferdige ca. kl. 08.00!

For å få en oversikt over hvor mange premier og trenere vi trenger er det bindende påmelding til treninga. Påmelding innen torsdag 15. mai kl. 15:00 her (absolutt siste frist)!

Bli med på en morsom treningsøkt på 17. mai, og start dagen på en frisk måte før skoletog, pølser, is, kaker og annen moro. Det har vært med mange deltagere tidligere, og vi satser igjen på å sette ny rekord. Hipp hipp hurra!

Konkurranse:
Vi oppfordrer dere til å stille i den kuleste/fineste/rareste/mest spesielle racingdress på 17. mai-treningen. Har du ikke racingdress kan du kanskje være kreativ på andre måter? Beste bekledning premieres i beste 17. mai-ånd.


Hilsen 17. mai-generalen
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline