Eirik Lund Røer

Eirik Lund Røer

Bli med på søndagsjoggen

Postet av Eirik Lund Røer den 14. Apr 2015

Søndagsjoggen.jpg


Skigruppa fortsetter med søndagsjoggen for utøvere fra 11 år og oppover. "Søndagsjoggen" kan du rett og slett ikke gå glipp av!

Det er tre år siden vi lanserte "søndagsjoggen" for alle utøvere, søsken, foreldre, tanter, onkler og de som kan røre på seg fra 11 år og oppover! Det har vært en kjempesuksess, og vi satser selvfølgelig på å fortsette suksessen.

Treningskonseptet fungerer som følger:
Vi møtes kl. 10:00 i Skulleruddumpa hver søndag i treningssesongen med joggesko, drikke og godt humør. Før treningsstart opplyses det om to-tre ulike lengder på løpeturen, f.eks. én tur på 1 time, én tur på 1,5 t og én tur på 2 t. Utøveren velger selv hvilken lengde han/hun ønsker å være med på, og av den grunn vil hver enkelt gruppe også bli delt opp underveis pga. tempoforskjeller.

Konseptet skal være foreldrestyrt, og vi er derfor avhengig av at foreldretrenere og andre voksenpersoner blir med og tar ansvar. Dette er en treningsøkt på lik linje med vanlige fellestreninger i midtuka, og en økt der både barn og voksne kan trene sammen. Hva er vel bedre enn å starte søndagen med en tur i Østmarka?
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.