Klasseseier og BSK-rekord

Postet av Eirik Lund Røer den 22. Mar 2015Mange BSKere i aksjon i tidenes raskeste Birkebeinerrenn. Og vi fikk både klasseseier og ny BSK-rekord.

Strålende sol, minusgrader og panserspor. Det var rett og slett drømmeforhold mellom Rena og Lillehammer. Etter fjorårets avlysning og tidvis voldsomme kritikk smakte det nok godt for arrangøren av Birkebeinerrennet å få en dag som dette. Og for en dag det ble!

Elitevinnerne Petter Eliassen og Therese Johaug satte begge ny løyperekord på det fantastiske føret. Men det var ikke bare "proffene" som utmerket seg i Norges største turrenn.

BSK-løperen Judith Ingela Rickertsen Hole viste virkelig at hun trives i lengre distanser, og gikk inn til seier i klasse K16-17 på tiden 03:38:07. Meget imponerende av Judith, og helt sikkert en motivasjonsboost til videre satsing på ski. Her er det bare å satse langt!

Fort gikk også Sigurd Lund Røer, og med tiden 02:45:33 er vi rimelig sikre på at han satte ny BSK-rekord i Birkebeinerrennet. I historiebøkene finner vi Remi Andersen med bestenotering på 02:47:38, og vi har vanskelig for å tro at det finnes noen raskere. I så fall vil vi gjerne vite om det!

Ellers gratulerer vi alle merketagere, som ser ut til å være 20 i tallet.Kommentarer

1 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline