GIF G16 - BSK G16 10-4

Postet av Morten Victor Sundell den 20. Mar 2015

Kampen ble spilt i vår hall grunnet søndagens avlysning. Kampen startet nokså likt som forrige kamp. Veldig høyt tempo og to lag som stod godt til hverandre. Det var sjanser begge veier, men som sist klarer vi ikke å sette våre. Det måtte komme en scoring og det ga en liten ketchupeffekt for GIF. To mål på 10 sekunder etter 13 minutter. Typisk oss :-) En ny scoring til GIF etter 17 minutter og 3-0 til GIF etter første periode. Litt flatterende, men likevel viser det forskjellen på et effektivt lag og et mindre effektivt lag. Banespillet var nokså jevnt.

Andre periode fortsatte på samme vis, men Oskar fikk en utvisning etter 5 minutter og GIF benyttet anledningen til å putte en til. Og kun noen sekunder etter var de oppe i 5-0! Ikke bra. Heldigvis fikk Sondre slått inn en ball til 1-5 rett etterpå. Nå var vi helt klart mer med, men klarte ikke helt å holde GIF unna. 6-1 etter 12 minutter. Etter 13 minutter klarte Oskars å pådra seg en 5minutter. Veldig god innsats i undertall ga ingen baklengs, faktisk fikk GIF en utvisning når vi var på vei gjennom. Spill 4 mot 4 og senere overtall til oss uten uttelling. Men rett før pause gikk Oskars kjøkkenveien og puttet 2-6. En periode vi kan være bekjent av.

I tredje periode var vi lenge det førende laget og vi trykket på. Fredrik fant Sondre til 3-6, før vi igjen klarte å holde unna en utvisning. GIF fikk en ny enkel scoring etter 12 minutter, men igjen fant Fredrik Sondre som scoret nydelig i krysset. Vi var i ferd med å komme ordentlig inn i kampen. GIF tok timeout og det skulle vise seg å være smart. GIF scoret 3 mål på slutten av kampen og avgjorde.

Alt i alt viser denne kampen at vi er på rett vei. Litt flinkere til å rydde foran egen kasse og det blir meget bra. I tillegg må vi bli mer effektive - skuddtrening :-)
Egentlig stolt av dere etter denne kampen, gutta. Vesentlig forbedring sammenlignet med tidligere kamper i år! Dette lover godt for neste år.
Takk til alle spillere som har bidratt på G16 i år - det har vært mange tap, men også utrolig mange gode perioder i kampene som viser at vi virkelig har noe på gang. Dere har vokst på dette og vil stille bedre forberedt til neste år.

Perioderesultater: (3-0) (3-2) (4-2)
Poengplukkere: Sondre 3+0, Fredrik 0+2, Oskars 1+0


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline