GIF G16 - BSK G16 6-4 (Avlyst)

Postet av Morten Victor Sundell den 15. Mar 2015

Kampen var flyttet på grunn av at GIF skulle spille cup neste helg. Dermed søndag sen ettermiddag i Lihallen.

Første periode startet meget bra for oss og vi hadde plenty med sjanser uten å sette noen. Styringsspillet fungerte bra og senter og backer plukket opp det meste som kom gjennom i sonen. Dessverre setter GIF et langskudd etter 6 minutter, men ellers er vi helt på høyden og fortjente virkelig scoring. Men vi er rett og slett ikke d...yktige nok foran GIFs kasse, samtidig som GIF har en god keeper.

I pausen er vi enige om å fortsette og kun 21 sekunder ut i andre periode finner Fredrik Sondre, som putter pent. Vi har utlignet og nå er det bare å stå på. Samtidig kommer en av laglederne bort til oss og forteller at det er en utfordring med dobbeltbooking av hallen. Vi diskuterer om vi skal kutte litt ned på siste pause og kanskje spille litt kortere i siste periode. Kampen går likevel videre og GIF skjønner alvoret. De setter litt større fart på sakene og putter to kjappe scoringer etter 8 minutter. Så kommer 4-1 etter 14 minutter og 5-1 etter 16 minutter. I denne perioden er vi ikke fullt så skarpe i forsvarsarbeidet og det straffer seg mot effektive GIF-spillere. Rett før periodeslutt får vi overtall. Henrik finner Fredrik som scorer pent.

I pausen blir vi enige med GIF om å spille 15 minutter i siste periode for å være greie mot håndballdamene som står og venter. Tredje periode starter bra og vi scorer en nydelig goal etter 30 sekunder der Fredrik finner Sondre, som i stedet for å skyte, passer til en helt ledig Herman. Åpen kasse og 3-5. Nå bølger det frem og tilbake, men GIF setter dessverre 6-3 etter 5 minutter. Så får vi en utvisning på Henrik. Det gjorde lite - Oskar kjemper seg gjennom og blir taklet i skuddøyeblikket. Straffe!  Oskar tar den selv og vi er kun to mål bak. Men så invaderte håndballdamene hallen og kampen ble avsluttet etter kun 7 minutter av siste periode. Avlyst!

En liten skandale hvis det hadde vært en avgjørende kamp, men nå får vi heller finne et nytt tidspunkt. Dermed ble det en treningskamp for oss og den viste at vi har bedret oss masse i løpet av sesongen. Sannsynligvis en av våre bedre G16-kamper i år. Hvis vi hadde satt litt flere av de mange sjansene våre hadde vi kanskje slått GIF (og hvem vet hva som faktisk hadde skjedd i de siste 13 minuttene...)
Veldig bra, gutta!

Perioderesultater: (1-0) ( 4-2) (1-2)
Poengplukkere: Sondre 1+1, Fredrik 1+1, Oskar 1+0, Herman 1+0, Henrik 0+1Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline