BSK G16 - Grei G16 5-3

Postet av Morten Victor Sundell den 7. Mar 2015

Sist kamp mot Grei var veldig jevn og det ble denne kampen også. Fredrik og Nicolay var tilbake og dermed stilte vi med to rekker. Grei hadde færre spillere enn oss og vi håpet de skulle merke det.

Innledningsvis var det likevel Grei som var hvassest og puttet to mål før 10 spilte minutter. Hadde vi ikke forstått noe av gårsdagens kamp mot Sveiva? Sakte, men sikkert kom vi mer inn i kampen og skapte mange farligheter. Greis målvakt storspilte og holdt buret rent helt til Fredrik snappet en ball og fra slottet scoret pent. 1-2 etter første periode, men nå var vi mere med.

Andre periode kjørte vi fra start til slutt, men igjen sleit vi med å få hull på målvakten. Vi må rett og slett bli litt smartere foran kassa. Midtveis i perioden satte vi likevel en nydelig scoring der Oskar passet tversover til Sondre som dundret inn 2-2. Bra. Resten av perioden styrte vi uten å sette flere scoringer. Nicco i vårt bur var stort sett arbeidsløs.

Før tredje periode ble vi enige om å spille ballen til enda bedre plasserte spillere for å få målvakten utspilt og det funket. Etter kun 1 minutt passet Sondre nydelig til Fredrik, som satte ballen i tomt bur. Og nå gikk det kjapt. Kun et par minutter senere skjedde det samme igjen. Flott pasning fra Oskars, som hadde tatt hele løpet opp langs kanten, til Nicolay. Nicolay scoret pent. Grei hang i tauene og vi hadde full kontroll. Etter 10 minutter fant Fredrik Sondre på nytt og det stod 5-2 på tavla. Dessverre slapp vi inn en scoring rett etterpå, men vi holdt unna resten av kampen til tross for et par utvisninger.

I dag var innsatsen totalt sett vesentlig bedre enn i går og da blir det straks vanskeligere å slå oss. Det hjalp oss selvsagt litt at Grei var få spillere og ble litt slitne utover i kampen. Grei kjempet meget bra, men kreftene holdt ikke helt inn.

Endelig en seier i serien igjen - det var lenge siden sist. Nå skal vi yte GIF god motstand i siste serierunde før vi tar en velfortjent pause......

Bra innsats, gutta!

Perioderesultater: (1-2) (1-0) (3-1)
Poengplukkere: Fredrik 2+1, Sondre 2+1, Nicolay 1+0, Oskars 0+1, Oskar 0+1

0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline