BSK G16 - Sveiva G16 2-12

Postet av Morten Victor Sundell den 7. Mar 2015

Kampen ble spilt i Rommenhallen da vi ikke fant ledig tid i egen hall. Ikke et sjakktrekk, men det hadde ingenting med utfallet å gjøre. Vi hadde forfall fra Fredrik og Nicolay00, men stilte med gode erstattere. Vi burde kunne gi Sveiva en god kamp.

Det starter bra. Sveiva setter en scoring etter 4 minutter, men Oskars scorer nydelig etter pasning fra Oskar rett etterpå. Stillingskrig resten av perioden og vi går til pause. En grei periode.

Andre periode starter på samme måte. Sveiva setter opp farten litt og har nå mer ball, men fremdeles står vi OK i forsvar. Etter 11 minutter glipper det og Sveiva setter inn 1-2. Rett etter dette får vi en utvisning på Oskar. Vi rir den av, men akkurat når vi er fem på banen sitter 1-3. Og da går rullegardinen ned. Sveiva putter 3 nye mål og vi lengter etter pause.

Vi forsøkte å legge en plan for tredje periode, men vi klarte ikke å gjennomføre. Oskar gikk gjennom alene etter to minutter og satte en backhand. Ellers lite å skrive hjem om - her må gutta gå i seg selv. Det er helt OK å tape, men vi må kunne gi 100 %. Siste halvdel av 3. periode var godkjent. Sveiva klarer å vinne 3. periode 6-1, det sier det meste.

Ny mulighet mot Grei. Nå skal vi reise kjerringa!!

Perioderesultater: (1-1) (0-5) (1-6)
Poengplukkere: Oskar 1+1, Oskars 1+0

0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline