Nor92 G16 - BSK G16 15-6

Postet av Morten Victor Sundell den 2. Mar 2015


Kampene i helgen satt nok fremdeles litt i beina, samtidig som vi hadde et par forfall. Kun 8 utespillere i kveld. Coachen valgte likevel en litt krevende 2+2+1 formasjon fra start og det startet bra. Sjanser begge veier, men vi satte ingen. I stedet puttet Nor92 etter fire minutter. Vi forsøkte videre, men klarte ikke å omsette sjansene i mål. I stedet fant Nor92 etter hvert ut av vår formasjon og vi ble løpende litt som hodeløse kyllinger i 4-5... minutter. Det resulterte i 4 kjappe scoringer og i tillegg enda en scoring til Nor92 før pause. Nor92 fant egen spiller i slottet gang på gang. På ingen måte coaching i verdensklasse....

Vi endret tilbake til vår vante formasjon i andre periode og straks ble det jevnere. Sondre satte en fin scoring etter pass fra Fredrik etter kun 40 sekunder og vi fortsatte med bedre spill og ikke minst bedre rydding foran egen kasse. Nor92 scoret igjen etter 3 minutter, men det tok ikke lang tid før vi rullet opp Nor92 på vakkert vis og Henrik serverte Sondre. God periode nå, men nytt baklengs litt over halvveis i perioden. Etter 17 minutter finner Fredrik igjen Sondre på løp gjennom og Sondre setter sin tredje for dagen. Bra og vi leder andre periode. Dessverre setter Nor92 en ny goal rett før pause.

Tredje periode startet som den andre perioden med bra spill fra oss. Erlend med nydelig pasning på tvers til Sondre som scorer igjen. Kun 5 baller bak. Men som i første periode får vi en dårlig periode og 2 nye baklengs på kort tid. Vi får en heldig scoring på et langskudd fra Herman, men slipper raskt inn to mål til. 3 minutter før slutt scorer Nicolay etter pasning fra Fredrik og vi er sju mål bak. Men utrolig nok klarte Nor å score 2 mål til på de siste 9 sekundene....

Ikke den beste avslutningen på kampen vi har hatt :-)

Sett under ett spilte vi en meget dårlig førsteperiode, mye grunnet feil formasjon, en bra andreperiode og en OK sisteperiode. Vi skal ta lærdom av denne kampen og komme sterkere tilbake til helgen!
God innsats av alle og det må nevnes at Henrik ikke var helt i form, Kristian ble kvalm under matchen og Fredrik hadde vondt i knærne. Da blir det tøft mot et lag som kniver om seriemesterskapet og stilte med tre fulle rekker :-)

Perioderesultater: (6-0) (3-3) (6-3)
Poengplukkere: Sondre 4+0, Fredrik 0+3, Herman 1+0, Nicolay 1+0, Erlend 0+1, Henrik 0+1Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline