Regionscupfinale G15: GIF - BSK 2-3

Postet av Morten Victor Sundell den 1. Mar 2015

Vi visste at dette ville bli en jevn kamp, selv om vi aldri har slått dette laget før. Det nærmeste var 2-2 i serien i fjor, men på en god dag skal vi kunne ta dem.

Vi valgte å gå ut i en 2+2+1 formasjon for å forstyrre oppspillene til GIF.
Det fungerte godt. Vi fikk bra med trykk fra start i første periode og kom til en god del gode sjanser, men fikk ikke ballen i mål bak en meget god GIF-keeper. Heldigvis hadde vi også en god keeper i vårt mål, Jørgen, som tok det som kom andre veien. En skikkelig stillingskrig, men etter 19 minutter kom første mål og det var av det meget heldige slaget. En pasning fra bak mål gikk i leggen på Jørgen eller et annet bein og trillet inn ved nærmeste stolpe. Veldig irriterende, men første periode viste likevel at vi helt klart kunne hamle opp med GIFerne.

I pausen fokuserte vi på å fortsette i samme stilen og det gikk bra. VI fortsatte å skape sjanser, men ballen ville ikke inn. Etter 8 minutter kommer GIF opp på høyre og spiller en fin tversover til venstre. Nicco, som nå hadde tatt over i kassa, rekker ikke helt over og 2-0 til GIF fyker inn. Og nå sitter ikke vårt spill like godt lenger - vi blir presset litt bakover og Nicco har noen gode redninger. Vi diskuterer nødvendige endringer til tredje periode på benken. Men rett før pause kommer Fredrik seg inn foran GIF-målet og setter en nydelig redusering i nettaket. Pasning fra Oskar. Den trengte vi før pausen :-).

Kampen står nå og vipper og i pausen legger vi en slagplan for siste periode. Vi kutter litt ned på rekkene og skal forsøke å hente hjem seieren. Spillet bølger frem og tilbake, men vi tar større og større grep over kampen - et mål ligger i lufta. Men dommerne utsetter dette litt ved å gi Sondre en utvisning for røft spill. Vi rir av utvisningen og nå styrer vi kampen. Trykker GIF voldsomt tilbake. Men det er knapt med tid igjen. GIF tar timeout med 6 minutter igjen på klokka for å omgruppere. Det var en tabbe - kun 19 sekunder etter timeouten setter Fredrik et nytt skudd i nettaket og vi har utlignet. Pasning fra Oskars. Men kun 17 sekunder etter dette får vi en meget strengt utvisning på Herman for å pirke etter ballen foran keeper. Skulle vi virkelig tape dette på slutten? Nei, vi rir av igjen og med 2,30 igjen på klokka tar vi timeout. Vi blir enige om hvilke som skal på banen og at vi skal forsøke å sette en goal. Det blir nervepirrende, men vi har trykket. Vi ser på klokka og det nærmer seg slutten. Kun få sekunder igjen. Nicolay finner Fredrik til høyre for goalen og jammen går ikke skuddet i nettaket denne gangen også. 3-2 til oss med 6 sekunder igjen. Gutta løper over hele banen for å gratulere hverandre! Herlige scener! De siste sekundene ebber ut og vi vinner 3-2.

En virkelig god kamp fra oss og slik vi ser det meget fortjent seier!
God innsats av alle sammen!
Stolt av innsatsen dere la ned i dag!!

Perioderesultater: (1-0) (1-1) (0-2)
Poengplukkere: Fredrik 3+0, Oskar 0+1, Oskars 0+1, Nicolay 0+1
Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline