Vil ha mer liv på tribunen

Postet av Torbjørn Andersen den 26. Feb 2015
BSK Håndball Elite for kvinner spiller neste hjemmekamp i Bækkelagshallen søndag 1. mars klokka 18.00. Spillerne ønsker mer liv fra tribuneplass i kampen mot Levanger.

- Vi håper at det er mange som tar ansvar for å tromme og heie på oss fra tribuneplass. Det er en viktig kamp for oss og nå trenger vi all støtten vi kan få, sier Lise Moe.

Av Torbjørn Andersen (tekst ) og Trond Hellerud (foto)

- Dette forslaget støtter jeg fullt ut. Det har vært litt mindre liv fra tribuneplass i år enn hva det var i fjorårets sesong, sier Ingrid Loftheim.

- Dette støtter jeg 100 prosent. Det er kanskje litt vanskelig å rope alene og det kunne vært flott å få noen til å starte det med tromming, sier Sara Møller.

- Tromming fra tribunen støtter jeg. Jeg tror det vil hjelpe oss med mer liv på tribunen og folk i BSK-farger, sier Frida Klovning.


- Tør ikke folk rope?

Hun tror noe av grunnen kan være dette:

- De på tribunen kjenner ikke hverandre like godt som tilfellet var i fjorårets sesong, og da er det litt vanskeligere å støtte sammen siden ingen drar i gang stemningen. Det har heller ikke vært veldig «hæla i taket»-spill på banen heller, sier Loftheim.

Lise Moe er usikker på hvorfor det i lange perioder er dørgende stille når kvinnene spiller kamper.

- Jeg vet ikke hvorfor det er så lite liv på tribunen. Tør ikke folk å rope og skrike litt når de er på kamp, spør Moe.

Sara Møller mener at kampene deres er litt dårlig markedsført på forhånd.

- Håndball er heller ikke så lett å folk interessert i, spesielt heller ikke når det ikke går så veldig bra, sier Møller.


- Utrolig viktig kamp
Nå er det viktig at publikum kjenner sin besøkelsestid siden laget må vinne for å overleve i 1. divisjon. Kampen mot Levanger er avgjørende i kampen for å unngå nedrykk.

- Det er en utrolig viktig kamp for oss. Kjenner vi at publikum er med fra start så hjelper det oss å vise at det er verdt krigingen for seieren, sier Loftheim og fortsetter:

- Jeg håper også folk på tribunen kan gi beskjed om det blir feil dommeravgjørelser. Dommere er lette å påvirke, sier Loftheim.

Sara Møller følger opp:

- Det er viktig for oss at vi får publikums hjelp. Får vi mer hjelp fra tribunene blir også vi mer giret. Det viste også Fjellhammer-kampen, sier Møller.

Frida Klovning oppfordrer også publikum til å komme på kampen søndag kveld.

- Det blir en kjempefight. Jentene gleder seg masse og er klare til å kjempe om seier, sier Frida Klovning.Les mer: Årsmøte i håndballgruppa
Les mer: Årsmøte i BSK Håndball elite
Les mer: - En solid forsterkning for BSK
Les mer: - Moro å hjelpe Treider
Sjekk Norges Håndballforbund: Tabell og resultater

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline