Opptur for Hauer

Postet av Torbjørn Andersen den 25. Feb 2015
Joachim Hauer ble nummer tre under COC-hoppkonkurransene i Iron Mountain i USA. Det var en solid opptur etter nedturen i Vikersund. Neste stopp er Tyskland.

Det ble gjennomført to hoppkonkurranser i Iron Mountain i USA den 21. februar. I det ene rennet ble Hauer nummer tre og i den andre konkurransen ble han nummer 15.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

Det var en solid opptur etter at han mislyktes under skiflyging i Vikersund. Han kom ikke en gang med til rennet i Vikersund etter å ha mislyktes i kvalifiseringen.

- I denne sporten går det mye opp og ned. Det er kort vei mellom himmel og helvete. Det er dette er klart bevis på, sier Joachim Hauer.

- Veldig deilig

I konkurransen der han ble nummer tre ble han bare slått av tyske Andreas Wank og slovenske Anze Semenic. Hauer hoppet 131,5 og 127 meter. Wank som vant hoppet 130,5 og 134,5 meter. Semenic hoppet 123,5 og 139,5 meter.

- Det var selvfølgelig veldig deilig å få en skikkelig opptur. Det var veldig deilig å få det ut, sier Hauer.


Ble dømt fall
I konkurransen der han ble nummer 15 hoppet han 129 og 125,5 meter. Vant gjorde Anze Semenic fra Slovenia med hopp på 136,5 meter og 129 meter. Polske Maciej Kot ble nummer to og østerrikeren Ulrich Wohlgenannt ble nummer tre.

- I den konkurransen der jeg ble nummer 15 ble det dømt fall. Jeg var nedi med hånden på et langt hopp, sier Hauer.

Neste stopp for Joachim Hauer COC-cup i Tyskland eller nærmere bestemt i byen Titisee-Neustadt. Det er konkurransedager både den 28. februar og 1. mars.

- Målet må være å fortsette med pallplass-plasseringer, sier Joachim Hauer.

Les mer: Phillip til VM - Joachim til USA
Les mer: Hauer imponerte – klar for Vikersund
Les mer: Vraket fra normalbakken i VM

Sjekk resultater fra USA
Følg Hauer i Tyskland

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline