Close, but no sigar

Postet av Eirik Lund Røer den 19. Feb 2015


FOKUSERT: Andrew Young var fokusert før start i VM-sprinten. Foto: Eirik Lund Røer

Andrew Young gikk en god sprintprolog på VM-åpningen i Falun, men det holdt dessverre ikke til kvartfinaleplass.

Etter en opptur i den klassiske sprinten i U23-VM var det lov å håpe på mer suksess når det virkelige verdensmesterskapet satte i gang i Falun i dag. Andrew virket fokusert og godt forberedt før rennet da han testet løyper og ski, og da startskuddet gikk noen minutter senere så det også bra ut for BSK-løperen.

Dessverre holdt det ikke helt inn, og med en 40. plass i prologen var han drøye to sekunder for sent ute til å kvalifisere seg til kvartfinalen. Selv var ikke Andrew helt fornøyd med formen i sprintløpet.

– Jeg er fornøyd med hvordan jeg gikk. Det var bra teknisk, og jeg klarte å «trøkke» til. Men formen er ikke så bra, og jeg mangler overskudd og sprut. Er litt skuffet over plasseringen, særlig når løpere jeg pleier å slå går videre, oppsummerer Andrew til bskskigruppa.no.

Nå blir det imidlertid en lengre pause før Andrew skal i aksjon i VM-løypene igjen, og kanskje finner han både form og overskudd på den tiden. Han står over lørdagens tremil og søndagens teamsprint, men stiller til start på 15 km fristil onsdag neste uke.

Vi benytter samtidig anledningen til å gratulere de norske medaljevinnerne Petter Northug jr., Marit Bjørgen, Ola Vigen Hattestad og Maiken Caspersen Falla. Selv om ikke Andrew nådde helt opp ble det en fantastisk VM-start sett med norske øyne.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline