Gir honnør til Østreng og Staahle

Postet av Torbjørn Andersen den 18. Feb 2015
Som kjent trakk Morten Østreng og Kent Staahle seg som trenere for Bækkelaget Håndball Elites lag i 1. divisjon. Duoen fortsetter rundt andrelaget i 3. divisjon og med arbeidet rundt klubbens junior elitesatsing.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

Det har vært mye fokus på trenerskiftet - det som ikke har kommet like tydelig frem er situasjonen damelaget var i før sesongstart. Svært mange spillere hadde forlatt klubben og laget sto uten trenere.Dessuten var det stor usikkerhet knyttet til juniorsatsningen på jentesiden.

Det var dette som var bildet da Morten Østreng og Kent Staahle takket ja til den særdeles utfordrende jobben å håndtere hele tre lag; 1. divisjon, 3. divisjon og junior elitelaget.

- Det hadde ikke vært noe damelag uten deres innsats og treningsvilje med tre ulike lag. Det var ingenting, ingen trenere og kun noen få spillere da de overtok, sier Vibeke Oretorp og fortsetter:

- I en svært vanskelig situasjon tok de ansvar og fikk på plass et damelag på rekordtid – et lag som tross alt fortsatt har mulighet til å beholde plassen i landets nest høyeste divisjon. Dessuten sikret de våre juniorspillere en mulighet til å utvikle seg videre i klubben - flere av dem har allerede debutert på damelaget denne sesongen.Dette har lagt grunnlaget for at vi nå kan fortsette arbeidet for at Bækkelaget skal ha et lag på toppnivå på damesiden også i fremtiden, sier Vibeke Oretorp.

Les mer: Det er ikke alle som taper
Les mer: - Sola fortjener opprykk
Les mer: - Trigget av Mission Impossible
Les mer: Trenerduoen trakk seg

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline