Regionscup semifinal G16: GIF - BSK 11-7

Postet av Morten Victor Sundell den 11. Feb 2015

Vi stilte med 8 utespillere og en Nicco klar for match i mål. Vi visste vi ville møte et GIF-lag som ville tro at de hadde vunnet på forhånd, med 3 fulle rekker, og vi som underdogs. Vi satset derfor på en 2+2+1-formasjon for å overraske noe og stresse dem litt høyt oppe. Krevende med kun 8 utespillere, men gutta var med fra start og kjørte på.
Allerede etter få sekunder er Herman alene gjennom, det ble ikke mål, men dette setter standarden for perioden. Gutta kjenner at dette kan være mulig. Etter 4 minutter scorer vi etter en god start. Jonas får kjempet inn en scoring, etter "assist" av Sondre. Vi fortsetter og etter fem minutter sitter en til. Oskar etter pasning fra Oskars. GIF reduserer etter 9 minutter, men vi bare kjører på. Etter tolv minutter sitter den igjen. Herman etter pasning fra Oskar! Og utrolig nok sitter en ny scoring 16 minutter. Sondre etter ny pasning fra Oskar. En utrolig start på kampen. GIF er frustrerte og pådrar seg en utvisning. Vi spiller et godt overtall og Fredrik sniker seg inn på høyre side og etter nydelig pasning fra Sondre sitter 5-1 til BSK! En perfekt omgang av gutta, men krevende.
I pausen forsøker vi å fokusere på å gjennomføre oppgavene også i neste periode. GIF reduserer kjapt til 2-5, men så har vi en OK periode der vi holder unna og samtidig skaper en del sjanser. Men GIF skrur opp tempoet, legger to spillere høyt og presser oss bakover. Vi blir tatt på en del overganger og klarer ikke å plukke opp folkene i slottet. 3-5 etter ni minutter, 4-5 etter 11 minutter og nå henger vi i tauene. Vi kommer til færre sjanser, men mange av de kunne gitt BSK-scoring. Vi setter dessverre ingen av disse og begynner å bli slitne og henger dessverre ikke helt med. Det ligner litt på tidligere kamper der vi har perioder der vi ikke helt klarer å gjøre de enkle grepene. 5-5 kommer med to minutter igjen på klokka og rett før pause et uheldig mål som ga GIF ledelsen. Uflaks, men vi var slitne.
Pausen gjorde godt og gutta var klare for innsats igjen. Kun et mål bak. Med riktig fokus i siste periode kunne dette likevel gå veien. Vi fortsatt med et relativt høyt press. Litt risikabelt, men vi måtte forsøke å snu kampen igjen. 7-5 til GIF kom likevel etter kun et minutt. Fredrik puttet to fine scoringer i det sjette og åttende minutt og plutselig var det full kamp igjen. 7-7! Skulle vi likevel klare å ta hjem dette?
Men dessverre varte det ikke lenge før GIF scoret igjen og nå hadde vi ikke krefter igjen til å stå imot. Vi forsøkte å hente inn GIFs ledelse på slutten og satset fremover, men i stedet kontret GIF inn flere mål. Dermed til slutt 11-7 til GIF.

Stolt av innsatsen i dag! Alle løp og fightet hele veien. I tillegg hadde vi en del meget fine mål og flere gode sjanser som vi dessverre ikke klarte å sette. Med litt mer stang inn i andre periode kunne vi kanskje ha tuktet GIF, men vi får ta med oss at det var uavgjort langt inn i tredje periode.
GOD INNSATS, GUTTA! Lover godt for kommende kamper :-)

Perioderesultater: (1-5) (5-0) (5-2)
Poengplukkere: Fredrik 3+0, Sondre 1+2, Oskar 1+2, Herman 1+0, Jonas 1+0, Oskars 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline