Hauge lover seier

Postet av Torbjørn Andersen den 10. Feb 2015Du bør kjenne din besøkelsestid onsdag 11. februar klokka 20.00. BSK Håndball Elite-spiller Nicolay Hauge lover nemlig seier mot Nøtterøy på hjemmebane i Oppsal Arena.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

- Jeg kan love seier i morgen. Det må vi ha og vi skal klare det med godt forsvarsspill. Vi trenger i tillegg all den støtten vi kan få fra tribunen, sier Nicolay Hauge.


- Måtte levere mot gamleklubben

BSK Håndball Elite menn ligger skummelt plassert på en tiendeplass i Grundigligaen med sine 10 poeng. Motstander Nøtterøy ligger tre plasser foran på tabellen med 13 poeng. Det blir med andre ord en skjebnekamp onsdag kveld.

- Hver kamp videre nå er en utrolig viktig kamp for oss og vi kan ikke gi fra oss noen ting videre utover våren. Vi kan heller ikke skylde på skader mer, siden de fleste spillerne er skadefrie, sier Hauge.

Han var toppscorer i 27-34 tapet mot Haslum sist.

- Jeg måtte jo levere mot gamleklubben. Det var morsomt å score noen mål men det hjelper lite så lenge vi ikke vant kampen, sier Hauge.

Fokus på forsvarsspillet
Fokuset i etterkant av kampen har vært på forsvarsspillet.

- Vi har slitt litt bakover og har sluppet inn for mange mål. Det må vi gjøre noe med. Framover på banen var det OK mot Haslum og vi scoret 27 mål, sier Hauge.

Han kjenner en del til Nøtterøy.

- Det er et lag i flytsonen som nettopp slo serieleder Arendal (30-21). Laget har to gode backer og er gjerrige bakover på banen, sier Nicolay Hauge.

Kampen spilles i Oppsal Arena klokka 20.00 onsdag 11. februar.

Les mer: BSK sjanseløse
Les mer: - Kjedelig å være skadet
Les mer: Hippe på vei tilbake

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline