Trenerduoen trakk seg

Postet av Torbjørn Andersen den 10. Feb 2015
Morten Østreng og Kent Staahle trekker seg med umiddelbar virkning som trenere for Bækkelaget Håndball Elite for damer. Laget har slitt tungt denne sesongen og ligger på nedrykksplass i 1. divisjon.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

Spillerne ble informert om at trenerduoen trakk seg på treningen 9. februar. De ble informert av klubbens ledelse: Trond Nedregaard, Sofia Petersen og Vibeke Oretorp.


Ordknapp Østreng
Det var en ordknapp Østreng vi fikk i tale tirsdag 10. februar.

- Vi gjorde dette for BSK sin del og håper inderlig at laget skal beholde plassen i 1. divisjon, sier Morten Østreng, som vil fortsette rundt 3. divisjonslaget og junior elitelaget.

Oppmann Åse Frydenlund-Holm er den eneste personen fra det sportslige apparatet rundt elitelaget som fortsetter.

- Jeg fikk beskjeden om at de trekker seg tirsdag morgen. Jeg fullfører ut sesongen. Dette blir spesielt siden vi har kamp i Stavanger mot Sola allerede søndag og jeg har ikke kompetanse til å overta laget, sier Åse Frydenlund-Holm.


Jobber med løsning

Bækkelaget Håndball Elite for damer ligger i skrivende stund på nedrykksplass. Klubben har 10 poeng på 16 spilte kamper. Levanger på plassen over har 11 poeng. Flint Tønsberg på sikker plass har 12 poeng.

BSK Håndball Elite vil nå jobbe videre med trenerløsning. Det er Sofia Petersen og Vibeke Oretorp som skal lede arbeidet med å finne en ny trener.

Les mer: - Håper de klarer seg
Les mer: - Vi kan slå Molde
Les mer: Slo Randesund i håndballdramaKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline