Torbjørn Andersen

Torbjørn Andersen

Flott NM telemark

Postet av Torbjørn Andersen den 9. Feb 2015
De største profilene under NM telemark var Mathilde Olsen Ilebrekke og Sondre Kristenstuen. BSK-utøverne Gøril Strøm Eriksen og Mikkel Nygaard Løken imponerte også stort i Wyllerløypa. Arrangørstaben får ros for et flott gjennomført arrangement.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Morten V. Eriksen (foto)


Flere medaljer

BSK telemark arrangerte i helgen NM telemark i Oslo Vinterpark Wyller, og i Trym Nygaard Løkens skadefravær var det andre BSK-utøvere som inntok premiepallen.

Gøril Strøm Eriksen har gjort store fremskritt denne sesongen som første års junior. Det endte med to NM-titler og en sølvmedalje.
Mikkel Nygaard Løken var ikke mye dårligere med sine to gull i Hovedlandsrenn (G15-16) Sprint og Parallell. Han var faktisk bare en hårdsbredd unna sin 3. gull, men ble disket etter en feil portplassering.


IMPONERTE: Mikkel Nygaard Løken.


Tre gull til Kaja Løken

I aldersbestemt ble det nok engang rent bord med 3 gull til Kaja Løken, 3 bronse til Lerke Brøvig i J11-12 og Jørgen Marksten fikk 2 gull. I J13-14 fikk Ella Strøm Eriksen 1 sølv og 1 bronse i henholdsvis Sprint og Parallell.

Det var bra innsats og prestasjoner også av de andre NM-utøverne: Martha Hoel Løken, Beate Simonsen, Mathilde Messel Moland, Marte Brekke, Jacob Alveberg og Emil Tobias Langhus Bye.IMPONERTE: Kaja Løken.

Seniorklassens vinnere

Seniorklassen for damer ble imponerende vunnet av Mathilde Olsen Ilebrekke fra Nordre Land IL med 3 gull og herreklassen Klassisk og Sprint inklusiv kongepokal til Sondre Kristenstuen også fra Nordre Land IL. Lørdagens parallell ble vunnet av Amund Morstøl Valde fra Isfjorden IL.


VANT: Sondre Kristenstuen vant Kongepokalen.


Arrangørene roses
Arrangørstaben roses:
«Takk for en fantastisk helg i Oslo og Wyller! Takk for deres bidrag for sporten vår! Dere gjennomførte et godt NM fra fredag - søndag! Flott arena og godt gjennomført arrangement! Premieseremoni og bankett ble godt gjennomført!

Det er mye jobb, mye jobb som ikke alle ser. Dere skal være stolte over det dere har gjennomført og levert! Jeg håper å være tilstede på flere telemarkrenn i Wyller! Takk!»
Med vennlig hilsen, Jo Mork, sportssjef Telemark & Randonee


I AKSJON: Sondre Kristenstuen.


Resultater fra NM (Norges Skiforbund)

Her stuper hun ut av NM (VG TV)
Reportasje fra NM (NRK)

Les mer: Mister NM - håper på VM
Les mer: Prøv telemark gratis
Les mer: Setter NM-medalje høyt
Les mer: BSK arrangerer NM telemarkKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline