Regionscup semifinale G15: Strømmen - BSK 6-8

Postet av Morten Victor Sundell den 9. Feb 2015

Før kampen var vi enige om å gå ut og styre kampen. Vi skulle presse hardt og stå høyt. Strømmen hadde nok også fått samme beskjed og de tok dette på skikkelig alvor. De kriget og presset voldsomt i alle situasjoner. Det var ikke pent å se på, men det ga resultater. Etter 7 minutter ledet strømmen 1-0. Ikke ufortjent. Vi kom tilbake etter 11 minutter. Oskar skjøt og Fredrik styrte inn 1-1. Men strømmen mente alvor og fortsatte kj...øret. Nicco reddet flere 100 prosentsjanser og holdt oss inne i kampen. Men det måtte bli mål. 2-1 til strømmen etter 17 min. Men så fikk de endelig utvisning på slag og etter fint overtallsspill scoret Fredrik på pasning fra Sondre. 2-2 og pause.
Vi ble enige om å spille litt enklere bak og løpe litt mer.
Det så ut til å hjelpe. Daniel satte raskt inn 3-2 til oss etter pasning fra Sondre. Dessverre tok det kun 20 sekunder så var det uavgjort igjen. Men etter fem minutter scoret Fredrik nydelig i krysset etter pasning fra Oskar og vi var i ledelsen igjen. Masse frem og tilbake nå og det virket som strømmen ble litt slitne. Vi fikk en utvisning på Kristian rett før pause, men det gjorde lite. Fredrik og Sondre lurte strømmen og Sondre satte nydelig inn 5-3 til oss i undertall. Rett etter at strømmen var fulltallige var Fredrik gjennom alene. Keeper reddet, men Sondre satte returen. 6-3! Dessverre fikk strømmen en enkel goal før pause, men nå var vi i støtet. Vi fikk en ny utvisning rett før pause.
Vi ble enige om å fortsette - gjøre det enkelt og la ballen gjøre jobben. Strømmen begynte å bli slitne.
Tredje periode startet med nytt undertall og igjen lurte vi dem. Oskar kom fri på høyre side og løp hele veien og knallet inn 7-3 til oss. Strømmengutta hang litt med hodet og det ble ikke bedre av at Oskars scoret fra over midtbanen rett etter. 8-4 etter tre minutter av siste periode.
Men gutta fra strømmen ga seg ikke og kjempet inn et mål etter 6 minutter og et nytt etter 7 minutter. Begge etter litt ukonsentrert spill bakover. Ny giv til strømmen, men det ble ikke flere mål selv om det var en god del sjanser på slutten!
Dermed er vi i finalen! Gratulerer, gutta! God innsats av alle sammen og fullt fortjent videre til vår første finale i regionscupen :-)

Det skal bli morsomt!!!
Perioderesultater: (2-2) (2-4) (2-2)
Poengplukkere: Fredrik 3+2, Sondre 2+3, Oskar 1+2, Daniel 1+0, Oskars 1+0
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline