- Håper de klarer seg

Postet av Torbjørn Andersen den 9. Feb 2015
BSK- MOLDE 24-32. Moldes trener Einar Johnson håper BSK Håndball Elite kvinner holder plassen i 1. divisjon. - Jeg håper de klarer seg, sier Johnson.

BSK-laget ligger nest nederst på tabellen etter 16 spilte kamper. Laget står med fem seirer og 10 poeng.Levanger ligger også på direkte nedrykk med 11 poeng. Sikker plass har Flint Tønsberg med 12 poeng.

Av Torbjørn Andersen i Bækkelagshallen

- Jeg håper de klarer seg. De har slitt mye med skader og får ikke opp sitt spill til 100 prosent. De har gode trenere og var godt forberedt til kampen, sier Molde-trener Einar Johnson.


Spilte med to frimerker

Med godt forberedt mener han at BSK startet og fortsatte kampen med to frimerker på de beste spillerne til Molde. Det sjokkerte tydeligvis Molde som slet med å løse det i starten av kampen.

Det gjorde ikke så mye for Molde siden BSK ikke klarte å omsette klare sjanser i scoring. BSK-jentene scoret ikke sitt første mål før etter 11 minutters spill.

- Scorer for lite mål
BSK-laget kunne ligget over streken hadde de satt sjansene mot Molde søndag 8. februar. BSKs spillere brant sjanser fra alle mulige steder på banen.

- Vi scorer for lite mål på gode muligheter, sier BSKs trener Morten Østreng.

Etter drøye 20 minutters spill var stillingen 3-10. BSK-jentene skjerpet seg litt inn mot pause og stillingen ved pausesignalet var 8-11.


"Skal du ha rød drakt?"

I andre omgang skulle BSK-laget heve seg. Det startet bra men så ble de kontret i senk av Moldes kantspillere. Til slutt endte det med 24-32.

Vi må ta med en episode på stillingen 16-23. Etter en lengre periode med flere merkelige avgjørelser fra dommerparet smalt det fra tribunen: «Skal du ha en rød drakt». Svaret lot ikke vente på seg: «Det kan du passe», kom det fra et annet sted på tribunen.

- Sitter i hodet
Sara Møller ble kåret til BSK sin beste spiller.

- Vi er ikke gode nok når vi trenger det mest. Det sitter i hodet og skal vi slå molde må vi spille på topp, sier Møller.

Ingeborg Ellingsund var en annen BSK-spiller som får godkjent i kampen.

- Det svingte veldig i kampen. I perioder var det briljant og i andre perioder veldig dårlig. Det var lite bevegelse og lite vilje, men vi viser at vi kan. Vi er gode nok til å holde plassen i 1. divisjon. Det handler om å bli mer stabile, sier Ellingsund.


Kampfakta
BSK – Molde 24-32 (9-11)

Bækkelagshallen
Mål Bækkelaget: Caroline Smith 3, Linn Mangseth 1, Ingeborg Ellingsund 5, Sara Møller 5, Ingrid Loftheim 4, Hege Bergsnev 3 og Lise Prytz Moe 3

NB! Bækkelaget Håndball Elite for kvinner møter Sola i sin neste kamp. Kampen spilles på bortebane 15. februar klokka 18.00.

Les mer: - Vi kan slå Molde
Les mer: Vant dramatisk kamp


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline