Mye TV-tid i VM-avslutningen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 8. Feb 2015Andrew Young var offensiv på U23-VMs siste individuelle øvelse, og fikk mye TV-tid under tremila.

Nå er det imidlertid resultater og ikke TV-tid det handlet om i et skirenn, men det er veldig ofte god korrelasjon mellom de to faktorene. Andrew var nemlig svært offensiv på første del av 15 + 15 km skibytte i Almaty, og lå helt i tet på store deler av klassisketappen. Til veksling var han så høyt oppe som på 4. plass, og Bækkelaget ble hyppig nevnt av kommentatorparet Jann Post og Torgeir Bjørn på NRK.

Den offensive åpningen kostet imidlertid krefter for BSK-løperen, og Andrew fikk det tungt på skøytedelen. Men som han selv sa etter å ha gått i mål til en 16. plass, vinner man ikke uten å prøve.

- I'm in it to win it. Det var artig å være såpass bra med på klassisken, men jeg skjønte at jeg kom til å få det tungt etter skibytte. Jeg kunne nok gått mer fornuftig på klassiskdelen og fått en bedre sluttplassering, men det var gøy å prøve å henge på, oppsummerer Andrew til bskskigruppa.no.

Vi gratulerer med nok en topp-20 plassering og gleder oss til å følge Andrew i VM i Falun om snaue to uker.

Resultater kan du se her.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline