Mister NM – håper på VM

Postet av Torbjørn Andersen den 5. Feb 2015

Trym Nygaard Løken hadde gledet seg til NM på hjemmebane i Wyllerløypa. Så ble telemarkkjøreren dessverre skadet.

Han kjørte først en tretimers treningsøkt på Kvitfjell torsdag 5. februar. Deretter dro han med bil til Oslo, og så dro han rett til kiropraktoren for å rette opp bekkenet. Etter dette dro han til Wyllerløypa for å teste formen. Det skulle han aldri gjort. Fordi i første testen gikk det galt.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og BSK Telemark (foto)

- Jeg gikk over ende. Det endte med røket leddbånd i tommelen, strukket leddbånd i albuen og en forstuelse i nakken, sier Trym Nygaard Løken.

Han måtte da ta en vanskelig avgjørelse – enten kjøre fredagens NM eller operere allerede mandag 9. februar.

- Jeg er ganske bitter siden jeg aldri har vært i bedre form og det står om en Kongepokal fredag. Hovedmålet er likevel VM og det er mye viktigere. Det er også NM hvert år. Hvis jeg hadde deltatt fredag, så er det ikke sikkert at jeg kunne operert allerede mandag. Det kunne blitt verre og operasjonen ville da blitt utsatt, og da hadde jeg ikke rukket VM, sier Løken.

- VM arrangeres om to uker. Rekker du det?

- Det blir seks uker med gips men hvis operasjonen går bra og vi får laget en skinne som passer stavene mine, så skal jeg delta i VM. VM er tross alt viktigere enn NM. Det er også ni verdenscuprenn igjen, sier Trym Nygaard Løken.


Les mer: Du kan teste gratis
Les mer: Setter NM-medalje høyt
Les mer: BSK arrangerer NM telemark

Alt om NM (arrangementets nettside)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline