Her kan du følge Sjøen

Postet av Torbjørn Andersen den 4. Feb 2015Her kan du følge Phillip Sjøen i torsdagens junior-VM i hopp. Rennet starter klokka 18.00 lokal tid. Det er cirka 4-5 timers tidsforskjell sammenliknet med Norge.

Det har vært to treningsomganger i forkant av torsdagens konkurranse. Phillip Sjøen ble nummer fire i den ene treningsomgangen og var best i den andre omgangen.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

Fjerde best tirsdag
Han hoppet 98,5 meter på tirsdagens trening og var med fjerde beste hopper. Yukiya Sato fra Japan var lengst med et hopp på 101,5 meter. Nest lengst var Paul Winter fra Tyskland med et hopp på 100 meter. Tredje lengst var Simon Greiderer fra Østerrike med et hopp på 99,5 meter.

Lengst onsdag
I onsdagens treningsomgang hoppet Sjøen 97,5 meter og var med den lengden den beste hopperen. Andreas Wellinger fra Østerrike var nest lengst med et hopp på 96 meter.

Elias Tollinger fra Østerrike var tredje lengst med et hopp på 95,5 meter. Nordmannen Johann Forfang var fjerde lengst med et hopp på 95 meter. Den plassen delte han med østerrikeren Simon Greiderer.

Phillip Sjøen hopper med startnummer 51 i den første omgangen i torsdagens renn.


Her følger du rennet
Her kan du også følge det

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline