- Vi kan slå Molde

Postet av Torbjørn Andersen den 4. Feb 2015
Morten Østreng er ikke i tvil om at Bækkelaget Håndball Elite for damer kan slå Molde i søndagens viktige 1. divisjonskamp.

Søndag 8. februar klokka 18.30 skal Bækkelagets damelag følge opp 27-26 seieren over Randesund med en ny seier over serietoer Molde. Kampen spilles i Bækkelagshallen.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Trond Hellerud (foto)

- Vi må opp på toppnivået vårt for å slå Molde men det er fullt mulig og det vi går for. Vi kan aldri love noe, men vi kan love at vi skal selge oss dyrt, sier trener Morten Østreng.


- Må være skjerpet
Molde har imponert i årets 1. divisjon for damer. Laget ligger på andreplass på tabellen fire poeng bak serieleder Sola. Jærbuene har 14 seirer og en uavgjort kamp denne sesongen. Molde har 12 seirer, en uavgjort kamp og to tap.

- De ligger på andreplass og det gjør de ikke ved en tilfeldighet. Vi må være skjerpet alle mann for å vinne kampen. Det blir også en veldig avgjørende mulighet for oss til å henge med igjen, sier Østreng.


Formopptur
BSK Håndball Elite for damer ligger på direkte nedrykksplass med fem seirer og 10 tap. Likevel er Østreng krystallklar på at Bækkelagets damelag kan vinne kampen. Han begrunner det med formoppturen den siste tiden.

- Vi så en endring allerede i Fjellhammerkampen selv om vi tapte med 23-24. Vi fulgte opp med seier mot Randesund som var veldig viktig i kampen for å henge med igjen, sier Østreng.

En annen grunn til optimismen er at nå er alle nykommerne spilleklare. I tillegg er flere av de skadde spillerne på vei tilbake.

- Vi nærmer oss å få flest mulig spiller klare til kamp igjen. Det er fortsatt noe smårusk men det er mye bedre enn for tre-fire uker siden, sier Morten Østreng.

Les mer: Slo Randesund i håndballdrama
Les mer: Trives i ny klubb
Les mer: Tre nye ansikter
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline