Setter NM-medalje høyt

Postet av Torbjørn Andersen den 3. Feb 2015
Trym Nygaard Løken fra arrangørklubben Bækkelagets Sportsklub skal delta under NM telemark i Wyllerløypa – Oslo Vinterpark.

- Jeg setter en NM-medalje høyt, sier Løken.

Det er Bækkelagets Sportsklub som skal arrangere NM telemark fra 6. til 8. februar. Arrangementet skal holdes i Oslo Vinterpark – Wyllerløypa. NM er senior og junior (for damer og herrer) i tillegg er det Hovedlandsrenn og Landsfinale (ned til G/J11-12). Påmeldingen til NM er nå avsluttet med 70-80 startende hver av dagene.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og NSF/MonoMedia (foto)


Rennet har FIS-status
I tillegg har rennet FIS-status og er dermed åpent for internasjonal deltakelse. Pr. dags dato er det påmeldt 10 utøvere fra Sveits, så det forventes høy innsats og tette dueller i Wyller-løypa.

- Vi har ikke kjørt så mye der så det blir ikke noen stor hjemmebanefordel, sier Løken.

Deltakerne kan delta i tre ulike øvelser under NM. Det er sprint, parallell og klassisk. Trym Løken har ambisjoner om å stå så høyt oppe på pallen som mulig.

- Planen er å kjøre så godt som mulig. Så får vi se hva det holder til, sier Løken


Tre pallplasseringer 2014/2015-sesongen
BSK-Ledestjernen hadde sju pallplasseringer i verdenscupen i sesongen 2013/2014. Pallplasseringene fortsatte da verdenscupen åpnet i 2014/2015-sesongen.

Det ble andre- og tredjeplass i verdenscupåpningen i Hintertux. Han fulgte opp med en andreplass i Bad Hindelang. I Siste rennet i Rauris ble han nummer åtte.


Les mer: BSK arrangerer NM telemark
Les mer: Stang ut for Trym
Les mer: Sterk 2. plass i Bad Hindelang
Les mer: Åpnet med to pallplasseringer
Sjekk nettsidene til NM (egne sider - her vil også alle endringer komme)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline