Skigruppa feirer tirsdag lys på Grønmo!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 2. Feb 2015I anledning av at BSK Skigruppa, med støtte fra Sparebankstiftelsen, har greid å realisere lys-anlegg på Grønmo golfbane, legges treningene for de aller fleste aldersgruppene tirsdag 3. februar til Grønmo!

På Grønmo har prosjekt-ansvarlig og styremedlem Espen, sørget for at spor er kjørt opp for store og små. Fremover vil golfbanen på Grønmo kunne være et godt alternativ for ulike aldersgrupper, hvis presset blir for stort på Skullerud, og/eller hvis fremtidige milde vintre gjør at kunstsnø-produksjonen har blitt for liten på Skullerud.

På golfbanen skal det bare noen få centimeter med natursnø til for at forholdene blir brukbare. Arealene på Grønmo vil også kunne utnyttes av treningsgrupper som drar fra Skullerud, varmer opp i lysløypa mot Grønmo og gjennomfører lek og moro og stafetter der, før man returnerer til Skulleurud. Mange muligheter!

BSK Skigruppa har alltid hatt solid tradisjon for at de enkelte treningsgruppene står rimelig fritt til å velge trenings-arena, etter "vei- og føre-forhold". Slik vil det være i fremtiden også. Men med Grønmo har man fått ett kort til i kortstokken.

Samtidig kan det også informeres om at styret før jul satte ned en komite som har fått i mandat å arbeide for kunstsnø-produksjon på Ekebergsletta. Så nå er det mye som skjer!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline