Hopper på hjemmebane

Postet av Torbjørn Andersen den 30. Jan 2015


Fem BSK-hoppere skal i aksjon i Holmenkollen lørdag 31. januar, søndag 1. februar og tirsdag 3. februar.

Phillip Sjøen skal hoppe junior-NM som starter så tidlig som klokka 10.00 lørdag 31. januar. Sjøen er blant favorittene til å vinne. Hans største utfordrer blir trolig landslagsmannen Johann Forfang. COC-hopperne Halvor Egner Granerud (tittelforsvarer), Joachim Bjøreng og Andreas Granum Buskum er andre mulige vinnere.

Av Torbjørn Andersen (tekst) Privat foto)

- Jeg gleder meg

Det er nye renn i Norgescupen lørdag og søndag i Holmenkollen. Lørdag starter det klokka 14.00 og søndag starter det klokka 11.00. Hauer skal hoppe der. Sjøen må prioritere junior-NM før avreise til junior-VM.

- Jeg gleder meg veldig og håper det blir renn siden det er meldt litt dårlig vær. Vi satser på at det blir renn. Det blir nok likevel ikke så stor hjemmebanefordel siden vi ikke har hoppet i Holmenkollen i vinter, sier Joachim Hauer.


Håper på BSK-støtte

Han skal bruke lørdagens og søndagens Norgescuprenn til å spisse formen inn mot tirsdagens NM i storbakke i Holmenkollen.

- Jeg håper at mange fra BSK kommer for å se på oss på tirsdag. Det hadde vært veldig hyggelig om de som har anledning kommer, sier Hauer.

Etter å ha trøblet en del under verdenscupen i Japan har han funnet tilbake til formen.

- Jeg ønsker å være med å prege NM-rennet på tirsdag. Jeg har heller ikke noen individuelle NM-medaljer men vet at jeg er kapabel til det om jeg får det til, sier Joachim Hauer.


Tre nye BSK-ere i Norgescupen
I tillegg til Hauer er Sondre Ringen, Richard Haukedal og Carl Henning Lippestad fra BSK med i lørdagens og søndagens Norgescuprenn. De tre siste skal kjempe om å kvalifisere seg til tirsdagens NM.

Tirsdagens NM-renn starter klokka 16.45 i Holmenkollen. Det er kvalfisering til tirsdagens renn mandag ettermiddag.

Les mer: Alt om NM (Norges Skiforbund)
Les mer: Alt om Norgescupen (Norges Skiforbund)
Les mer: Alt om Norgescupen i Holmenkollen (Norges Skiforbund)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline