Eirik Lund Røer

Eirik Lund Røer

Skuffet Andrew satser på VM

Postet av Eirik Lund Røer den 30. Jan 2015Denne helgen arrangeres ski-NM på Røros, og hele Norges-eliten er på plass i Bergstaden. Bækkelaget har kun med én deltaker, og etter sterke internasjonale resultater tidligere i vinter hadde vi store forhåpninger til hva Andrew Young kunne få til.

Dessverre gikk det ikke helt slik vi og Andrew håpet på. Torsdagens 15 km fristil ble en tung opplevelse, og briten endte til slutt på en 96. plass. Fredag var det klassisk sprint, hvor Andrew normalt sett presterer godt, men en 46. plass holdt ikke til videre avansement.

- NM ble rett og slett altfor dårlig. Det er lenge siden jeg har gått så dårlig på ski. Ingenting fungerte. Jeg traff dårlig teknisk, den fysiske formen var dårlig og skiene var nok heller ikke optimale, sier Andrew til bskskigruppa.no.

Nå avsluttes NM for 22-åringens del, som setter kursen mot U23-VM i Kazakhstan. Først venter en 13 timer lang flytur, og deretter handler det om å lade opp til sprinten på tirsdag neste uke.

- Jeg må bare se fremover og legge en plan på hvordan jeg kan skjerpe meg til U23-VM, avslutter Andrew.

Vi har troen, og trenger vel ikke minne om at det er få uker siden BSK-løperen gikk inn til karrierebeste i verdenscupen. Ting snur fort i langrenn, og finner Andrew tilbake til godfølelsen kan det bli moro i Kazakhstan.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.