BSK vant håndballdrama

Postet av Torbjørn Andersen den 26. Jan 2015
Bækkelaget Håndball Elite damer vant 27-26 over Randesund i den viktige bunnkampen i 1. divisjon.

- Jentene fighter i 60 minutter og ofrer seg det lille ekstra for å få tak i ballen og returer. Det var marginalt og jentene skal ha all ære for at de klarte det, sier trener Morten Østreng.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og BSK Håndball Elite (foto)

De to poengene kan vise seg å være veldig viktige når det telles opp i slutten av sesongen. BSK har etter kampen seks poengs margin til Randesund og bør ha lagt Sørlandsklubben bak seg for godt på tabellen.

- Vi trengte en seier. Det var veldig, veldig viktig, sier Lise Prytz Moe, etter å ha vært med på å tape syv strake kamper før Randesund-kampen.

Loftheim avgjorde kampen
BSK ledet 21-17 på et tidspunkt i den andre omgangen, men:

- Jeg trodde vi skulle klart å bli kvitt dem da, men det klarte vi ikke og de kom tilbake til 21-21. Det var jevnt men vi ledet hele tiden med et mål, sier Østreng.

Det var jevnt i slutten i Sukkevannshallen søndag den 26. januar. Ingrid Loftheim ble en sentral spiller i slutten for BSK.

- Jeg scoret 27-26 målet og så gjorde de en teknisk feil. Da var det noen sekunder igjen, og jeg sa til alle at nå må vi ikke miste den kula men prøve å spille ut. Hva er det første jeg gjør. Jeg går på skudd og skyter rett i blokka. Heldigvis gikk den utover sidelinja, men jeg må le av meg selv, sier Loftheim.

Møter Molde neste kamp
BSK møter Molde i sin neste kamp den 8. februar klokka 18.30. Kampen spilles i Bækkelagshallen. Molde ligger på andreplass i 1. divisjon med 12 seirer, en uavgjort kamp og to tap denne sesongen.

- Molde skal vi klare å slå dersom vi vil, sier Prytz Moe.

- Alt er opp til oss. Spiller vi på vårt beste er alt mulig, sier Ingrid Loftheim.

Kampen mot Molde blir en spesiell opplevelse for Hege Bergsnev, som gjorde comeback i søndagens kamp med fem scoringer.

- Jeg er vokst opp i Kristiansund en times tid unna Molde og det har alltid vært hatlaget for meg. Den kampen skal vi vinne, sier Bergsnev.

Hun var tilbake i offisiell kamp for første gang siden mars/april 2014.

- Jeg har vært mer skadet enn på banen. Nå gleder jeg meg til neste trening. Det blir ekstra kjekt å gå på trening nå når vi har vunnet en kamp igjen. Jeg er veldig glad for å være tilbake på laget, sier Hege Bergsnev.Fakta:
1. divisjon kvinner
Randesund - Bækkelaget Håndball Elite damer 26-27 (11-13)
Sukkevannshallen
Målscorere BSK: Ingrid Loftheim 5, Trine Knutsen 2, Madeleine Brørby Fivelsdal 3, Linn Christin Mangset 2, Sara Møller 3, Hege Merete Bergsnev 5, Lise Prytz Moe 2, Mathilde Spieler Palmers 3 og Tiril Kristin Marstein 2.
Toppscorer Randesund; Andrea Thorsland 10
Dommere: Even Røsok Dahl og Petter Hellerud
Utvisninger: Randesund: 4 x 2 min, BSK 2 x 2 min

Les mer: Tre nye ansikter
Les mer: Nye spillere på vei
Les mer: Trives i ny klubb


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline