BSK G16 - Ullkisa G16 4-6

Postet av Morten Victor Sundell den 24. Jan 2015

Det ble en jevn batalje sist mot Ullkisa og det forventet vi denne gangen også.

Litt dårlig oppladning til kampen med kort tid til å sette opp vant, vaske gulv for klister osv. Men det gjorde ingenting. Oskar satte et nydelig skudd i krysset etter pasning fra Fredrik etter kun 12 sekunder! En bedre start på oppgjøret var det umulig å få. Ullkisa så litt rystet ut en stund, men kom snart til hektene. Midt i første periode gikk det for fort for oss og Ullkisa nettet hele tre ganger på 2 minutter. Vi ble presset høyt av Ullkisa og klarte ikke etablere så mange gode angrep, men resultatet stod seg perioden ut.

I pausen fokuserte vi på å gjøre forsvarsjobben enda bedre, men 1-4 kom etter 5 minutter. Sakte, men sikkert kom vi likevel mer med i kampen og etter 13 minutter fyrte Oskar av et langskudd, keeper reddet, men Erlend var påpasselig frempå og lobbet inn 2-4. Nå var vi mer i dytten og forsvaret satt bra, samtidig som vi etablerte mer og mer spill på Ullkisas banehalvdel. Klokka i hallen ville ikke være med på leken og gikk i svart etter 15 minutter. Den ene dommeren startet matchen, mens den andre stod i sekretariatet. Vi scoret, men målet ble annulert fordi ikke begge dommerne var klare. Ergerlig og litt typisk for vår sesong!
Men rett etterpå serverte Fredrik til Nicolay og det stod 3-4 på tavla. Nå var vi skikkelig med! Men det ble ingen flere mål i andre periode.

Gutta var tent før siste periode og vi satset på høyere press for å få mål. Og det funket godt innledningsvis. Fredrik utlignet til 4-4 med et langskudd i krysset etter 6 minutter. Nå var det spennende. Dessverre ble vi for ivrige fremover og kun 1 minutt senere mistet vi ballen med få spillere i forsvar og Ullkisa fikk trille inn en scoring. Vi jobbet videre, men det ville seg ikke helt. Vi hadde en del gode sjanser, men greide ikke å sette disse. I stedet puttet Ullkisa på en ny kontring etter 14 minutter. Vi hadde det meste av spillet resten av perioden, og Ullkisa fikk et par utvisninger, men ballen ville ikke i mål og kampen ebbet ut med tap.

Alt i alt en godkjent kamp av oss, der vi viser at forsvarsspillet er i bedring. Men vi mangler en del offensivt fremdeles. Likevel kunne kampen godt ha vippet i vår favørt. Det kommer i de neste kampene, gutter! Husk at vi er med for å lære og at vi sakte, men sikkert nærmer oss nivået!
God kamp av alle i dag, men har lyst til å fremheve Nicco som viste noen veldig gode redninger i dag.

Perioderesultater: (1-3) (2-1) (1-2)
Poengplukkere: Fredrik 1+2, Oskar 1+1, Erlend 1+0, Nicolay 1+0

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline