Regionscup kvartfinale: BSK G16 - GIF G16-2 9-8 e.e.o

Postet av Morten Victor Sundell den 18. Jan 2015

På grunn av mange forskjellige omstendigheter stilte vi med kun 7 utespillere pluss keeper. Dermed regnet vi med at det ville bli tøft.
Men gutta viste en meget god innstilling fra start og spilte meget godt.
Herman scoret etter kun 4 minutter, men det gikk kun et minutt så var det likt igjen. Men etter 7 minutter scoret Jonas og raskt etterpå satte Sondre 2 kjappe. Dermed plutselig 4-1 og vi hadde god kontroll i kampen. GIF reduserte en gang før første pause, men vi følte at dette var vår kamp.
I periode to endret GIF taktikk og begynte med mange lange baller rett opp mot vårt mål. Vi sleit med å få klarert og det ble mye klabb og babb foran vår egen kasse. Det ble både 3-4 og utligning til 4-4. Men etter 8 minutter var vi foran igjen ved Fredrik på et fint langskudd etter pass av Henrik. GIF svarte fort og det ble 5-5. Så smalt Sondre inn nok et flott skudd og vi var igjen oppe i ledelsen. Men det varte ikke lenge. To meget enkle mål til GIF og det stod 6-7! Er det mulig? Heldigvis nettet Sondre igjen etter pass fra Oskar og vi hadde utlignet rett før pause.
Vi var litt irriterte for at vi ikke klarte å rydde bedre foran egen kasse og skulle reise kjerringa i siste periode. Det var jevnt og vi hadde en del meget gode sjanser, men plutselig ville ikke ballen i mål. Spennende!
Etter 9 minutter fikk Herman en utvisning for slag og det benyttet GIF til å gå opp i ledelsen. Kun 10 minutter igjen og nå måtte vi ha mål. Det ordnet seg etter 12 minutter. Sondre igjen etter pass av Henrik.
Vi tok en timeout med 5 minutter og la slagplanen. Høyt press for å sikre goalen vi trengte. Vi hadde mange sjanser på kort tid, men så fikk Oskar utvisning for dytt med kun 2.40 igjen på klokka. Skulle vi tape likevel? Men vi greide å ri av utvisningen og hadde store sjanser på slutten, men det endte 8-8 etter 3x20.
Dermed golden goal. Ballen ble droppet og vi fortsatte trykket. Skulle ikke tro at vi kun hadde hatt 7 utespillere. Vi gikk virkelig for seier og etter kun 1 mininutt i overtiden setter Fredrik inn 9-8 etter pasning fra Henrik. Yes! Gutta jubler vilt og køller regner! Vi er i semi'n!
Dette ble en veldig morsom kamp og egentlig mye mer spennende enn den burde vært. Vi styrte veldig mye av spillet og hadde plenty med sjanser og spilte bra. Eneste minus er at vi slapp inn for mange enkle mål. Men så lenge vi vinner til slutt er det uansett herlig.
Veldig bra innsats av alle sammen!!! Perioderesultater: (4-2) (3-5) (1-1) (1-0)
Poengplukkere: Sondre 5+0, Fredrik 2+1, Henrik 0+3, Jonas 1+0, Herman 1+0, Oskar 0+1,Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline