Sarpsborg G16 - BSK G16 8-2

Postet av Morten Victor Sundell den 17. Jan 2015

Etter en slik kamp sitter vi igjen med en følelse av at dette kunne vi fått mer ut av.
Vi starter kampen meget bra og spiller helt jevnt med Sarpsborg og skaper gode sjanser. Vi styrer mye av spillet og lykkes godt med soneforsvaret vårt - meget bra. Etter 16 minutter kommer endelig scoringen og Sondre setter inn 1-0 til BSK etter pasning av Henrik. Dessverre glipper vi litt i markeringen i slottet etter 18 minutter og Sarpsborg prikker en scoring i krysset. En meget bra periode av oss og i pausen føler vi virkelig at dette kan vi klare.
Andre periode starter på best mulig vis. Daniel spiller nydelig Sondre gjennom på blankt. Sondre finter keeperen ut av hallen og triller inn 2-1 til BSK. Herlig og fortjent i våre øyne. Men i stedet for å fortsette, blir vi uoppmerksomme og Sarpsborg scorer på et langskudd 15 sekunder senere. Tellefeil i forsvaret! Vi må også bli bedre til å dekke skuddlinjen mot mål.
Sarpsborg legger om taktikken og presser ekstremt høyt med 2 spillere på backen som har ball. Vi blir presset bakover og blir litt mer unøyaktige bakover. Vi lever farligere. Etter 6 minutter får vi en nokså strengt idømt utvisning på Fredrik og Sarpsborg scorer kjapt til 3-2. Ergerlig. Så skjer det som har skjedd ofte - vi mister litt av troen på at det kan gå og slipper til litt for mye bakover. Det blir kjapt og for enkelt både 4-2 og 5-2. Vi tar timeout for å roe ned litt og få tilbake pusten. Spillet jevner seg mer ut igjen, men dessverre får vi 2-6 i sekken før perioden er over.
I tredje periode er vi helt på høyden, men enten redder keeperen eller så går skuddene utenfor/i stolpen. Sarpsborg scorer 7-2 etter 10 minutter og 8-2 etter 12 minutter. På slutten får vi et overtall uten å klare og putte.
Sarpsborg avgjorde kampen i andre periode, samtidig som vi ikke klarte å score på noen av våre gode sjanser. Totalt sett en mye bedre kamp mot Sarpsborg enn sist og stort sett veldig jevnt (noe også dommerne var enige i). Men det er i de små detaljer det ligger og der er fremdeles Sarpsborg et hakk bedre. Men vi nærmer oss og gir oss ikke :-).
Veldig bra innsats av alle! Har vi samme innsats skal Ullkisa slite for å ta oss i neste kamp! Perioderesultater: (1-1) (1-5) (0-2)
Poengplukkere: Sondre 2+0, Daniel 0+1, Henrik 0+1

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline