Ble bortdømt mot Nor92

Postet av Torbjørn Andersen den 17. Jan 2015


Det var en svært skuffet BSK-gjeng etter det tunge 5-6 tapet på hjemmebane. Det er ikke en underdrivelse å si at kampens dommerpar heller ikke gjorde kvelden noe enklere for hjemmelaget.

Av Torbjørn Andersen i Bækkelagshallen

Mange tvilsomme avgjørelser

Dommerparet hadde svært mange tvilsomme avgjørelser som gikk imot hjemmelaget. Det virket ikke helt som dommerparet var til stede i Bækkelagshallen ved enkelte anledninger.

- Vi gjør en dårlig kamp og har ikke flyt i det hele tatt. Dommerne blåste heller ikke akkurat vår vei, sier assistenttrener Vebjørn Olaussen.

Ledet 5-4
Hjemmelagets spillere var ekstra skuffet etter kampen siden de hadde snudd kampen fra 2-4 til 5-4 ledelse. Eivind Solbakken scoret målet som fikk det til å koke i Bækkelagshallen. Der og da var BSK-laget på vei ut av den mørke tunellen de har slitt i denne sesongen.

De siste to minuttene av kampen skulle bli avgjørende. Ved 58.41 på klokka utliknet Nor 92 til 5-5 ved Simen Bendiksen. Etter 59.23 skjedde det som absolutt ikke skulle skje. Steffen Løvlund ble den store helten til gjestene fra Nor92 da han satte inn det avgjørende målet.


Fire poeng til kvalifiseringsplass

Ett poeng på 12 kamper en den bedrøvelige sannheten for Bækkelagets innebandyherrer. Hadde laget vunnet mot Nor 92, ville situasjonen vært ganske annerledes.

Etter kampen er det nå 4 poeng opp til Sveiva på kvalifiseringsplassen. Det er hele 10 poeng opp til Nor92 som ligger på sikker plass. Det kan bli en lang og tung vår for innebandyherrene.

- Spillerne våre må gå i seg selv og finne ut om de fortsatt har lyst til å spille i eliteserien også neste sesong, sier Vebjørn Olaussen.

Kampfakta:

Eliteserien i innebandy:
BSK - Nor92 5 - 6 (2-1, 2-3, 1-2)
Bækkelagshallen, 83 tilskuere
BSK sine mål i kampen: 1-0 Mats Steinseth, 2-0 Daniel Baronowsky, 3-4 Alexander Nodland, 4-4 Victor Ekestubbe, 5-4 Eivind Solbakken
Utvisninger: BSK 2x2 min, 1 x 10 min, Nor92: 2x2 og 1 x 10 min
Skuddstatistikk: 22-18
Dommere: Sommer/Sørensen

Les mer: Fikk trøst av Leah


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline