Nytt tap for innebandyherrene

Postet av Torbjørn Andersen den 12. Jan 2015

Det ble et nytt tap for innebandyherrene i kampen mot Tunet. Motstanderne dominerte kampen og vant skuddstatistikken så mye som 37-15.

Bækkelaget hang godt med i starten men Tunet vant til slutt hele 9-1. Bækkelaget ligger da fortsatt fire poeng bak kvalifiseringsplassen til Sveiva. Det er ytterligere fire poeng opp til Nor92, som pr. nå har siste sluttspillplass.

- Etter 1. periode var vi godt fornøyde. Vi klarte å nekte Tunet plass i boksen, samtidig som vi etter hvert fikk til noen gode angrep og avslutninger. 2. periode begynte på best mulig måte da Stian Thorsen sa fra at han er tilbake. 0-1 etter pasning fra nyforvervet Victor Ekestubbe. Vi klarer å holde unna i noen minutter til, men så glipper vi en gang, to ganger, og enda en gang og perioden ender 3-1 til Tunet. I pausen før 3. periode blir vi einge om å vise opp vår gode lagmoral, være tålmodige og satse på å komme rett på mål. Slik gikk det ikke i dag - 6-0 i baken i siste var ingen god opplevelse, men vi tar med oss en god første halvtime fra denne søndagen, sier Lennart Johansson til BSK Innebandy sin Facebookside.


Bækkelaget møter Nor92 i sin neste kamp. Den kampen spilles i Bækkelagshallen den 17. januar klokka 15.30

- På lørdag kommer Nor92 på besøk i Bekkelagshallen, den første av en rekke avgjørende kamper for oss. Vi trenger all den støtte vi kan få fra våre tilhengere - kjenn deres besøkelsestid nå!, sier Lennart Johansson til samme nettside.


Kampfakta:


Tunet - Bækkelaget 9-1 (0-0, 3-1, 6-0)

Høyenhallen
Tilskuere: 121
Mål Tunet: Sindre Bjerknes 3, Ole Martin Skau Jansson 2, Ole Mossin Olesen, Henrik Fredriksen, Fredrik Hoff Eriksen, Rikard Alexandersson.
Mål Bækkelaget: Stian Thorsen.
Utv.: Tunet ingen, Bækkelaget ingen.
Skudd: 37-15
Dommere: Geiryd/Korrell

Følg BSK Innebandy på Facebook
Les mer om sesongen til Bækkelaget her: Tror på en opptur
Sjekk tabeller og statistikker her

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline