BSK G16 - Slevik G16 2-7

Postet av Morten Victor Sundell den 11. Jan 2015

Vi visste at dette ville bli en tøff kamp, men hadde likevel tro på at vi skulle gjøre en bedre kamp enn sist mot Slevik da vi sleit veldig.
Vi byttet litt på posisjoner og fokuserte i større grad på å få fasong på forsvarsspillet. I tillegg skulle vi skyte mer og gjennom trafikk foran keeper skape farligheter. I starten traff vi godt med taktikken og spilte jevnt med Slevik. Vi demmet stort sett opp for det meste som Slevik kom med og etter 10 minutter satte Oskar inn 1-0! Vi spilte meget bra, med stor bevegelighet og innsats. Herlig og veldig fortjent. Slevik hadde nok undervurdert oss litt for nå økte de tempoet og de skapte en del farligheter. Men Nicco stod bra i mål og vi holdt unna det meste. Likevel måtte vi se Slevik smelle inn en scoring etter fin pasning på tvers av vår slott. 1-1 etter første periode og det var nok en våre beste perioder så langt i G16. God stemning i garderoben i pausen - endelig hadde vi fått til en god første perode! Det gode spillet fortsatte ut i andre periode, men etter 8 minutter scoret Slevik igjen og på nøyaktig samme måte som ved forrige scoring. Vi blir dratt litt ut av posisjon og tversoverpasningen kommer. Nicco rekker ikke over og direkteskuddet fyker inn. Dessverre sovner vi et minutt når det gjenstår 5 minutter av andre periode. Slevik scorer tre mål på tre skudd. Akkurat da ligner kampen på tidligere matcher. Vi må lære oss å få en scoring imot uten å henge med hodet.
Siste periode blir ikke så spennende, men fremdeles er vi godt med og gir ikke opp. Det står det respekt av gutta! Slevik scorer to mål til, før Sondre reduserer etter fin pasning av Nicolay.
Kampen sett under ett har vi mange sjanser, men vi setter for få. Slevik derimot er effektive og setter mange av sine. Vi må bli bedre til å passe på sonene våre - 5 av Sleviks scoringer var tilnærmet identiske.
Kampen var mye jevnere enn resultatet skulle tilsi, men Slevik er skarpere i avslutningene, er litt kjappere, har en bedre plan i angrepsspillet og hadde også en god keeper.
Men god innsats av alle og en bra kamp! Dette blir veldig bra etter hvert !

Perioderesultater: (1-1) (0-4) (1-2)
Poengplukkere: Sondre 1+0, Oskar 1+0, Nicolay 0+1

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline