Ønsker trommehjelp

Postet av Torbjørn Andersen den 6. Jan 2015
Lise Moe og Bækkelaget Håndball Elite damer frir til publikum for å beholde plassen i 1. divisjon.

- Vi vil ha full hall og hjelp fra så mange som mulig i den neste kampen mot Fjellhammer, sier Lise Moe som til daglig jobber på BSK-kontoret.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

Tapte mot Fana
Hun ønsker ikke at publikum skal pipe hver gang Fjellhammer er i angrep, men:

- De skal heie på oss gjerne ved hjelp av både trompeter og trommer. Det hadde vært skikkelig moro, sier Moe.

Kampen mot Fjellhammer er en nøkkelkamp i kampen mot nedrykk etter at BSK-laget tapte 19-28 mot Fana i sin siste kamp.Bækkelaget ligger på direkte nedrykksplass etter tapet i en kamp som var jevn lenge.

- Stillingen var 9-9 ved pause, men i andre omgang raknet det helt, sier Moe.


Seks strake tap
Taper Bækkelaget Håndball Elite Fjellhammer-kampen spøker det for overlevelse i 1. divisjon denne sesongen. Med et eventuelt tap er avstanden opp til Fjellhammer på sikker plass hele fem poeng etter 14 av 22 spilte kamper.

BSK-laget har ikke vunnet en eneste kamp siden seieren over Levanger 2. november 2014. Det har blitt tap mot Viking TIF (30-38), Flint (21-23), Gjerpen (19-24), Rælingen (25-28) og Njård (19-29) før tapet mot Fana (19-28).


- Rykker ikke ned
- Vi må vinne Fjellhammer-kampen og vi rykker ikke ned. Vi har bevist at vi kan spille bra. Klarer vi å heve oss til det nivået, så holder vi plassen, sier Moe.

Hun forteller at laget leter etter løsninger og snur alle steiner for å finne ut hvorfor de ikke har lyktes i de seks siste kampene.

- Det er nok sammensatt av flere faktorer. Fokuset vårt nå er mer samspill og mer spillrelaterte øvelser på treningene, sier Moe.

Kampen mot Fjellhammer spilles 18. januar klokka 18.00 i Bækkelagshallen. Adressen er Ekebergveien 126.

- Velkommen til håndballfest, sier Lise Moe.

NB! Bækkelaget Håndball Elite damer søker flere spillere. Ønsker du å prøvespille for klubben, kan du kontakte håndballkontoret på e-post: bsk.handball@gmail.com

NB2! Vil du starte en supporterklubb for laget? Ta kontakt med håndballkontoret på e-post: bsk.handball@gmail.com


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline