BSK G15 - Holmlia G15 9-3

Postet av Morten Victor Sundell den 16. Des 2014

BSK G15 - Holmlia G15 9-3
Vi stilte med to rekker og Jørgen. 00-gjengen spilte kamp samtidig, mens det var forfall fra Erlend, Fredrik og Sondre. Dermed mye spilletid på alle. Vi var enige om starte bedre enn vi har gjort de foregående kampene og det klarte vi. Holmlia er relativt svake og ved god innsats og spill av ball kan vi spille rundt dette laget. I første periode spilte nokså bra og tok kjapt en 4-0 ledelse. Da slappet vi litt av og Holmlia kunne sette en scori...ng etter 11 minutter. Men vi scoret en gang til før pause. En godkjent periode av oss.
Starten på andre periode ble ikke så bra. Vi slapp inn to mål og måtte ta en timeout for å endre litt på innstillingen. Det hjalp litt og vi puttet en scoring før perioden var ferdig. Totalt sett en slapp periode.
I siste periode var vi mer på hugget igjen og Holmlia ble nok litt slitne. Oskar presterte å putte tre scoringer i siste periode - to av dem i undertall...
Det var ikke vår beste kamp, men vi haler i land seieren og det er jo gøy. God innsats av alle, men vi kan bedre og skal spille bedre neste gang mot Sveiva Det blir nok også en større utfordring for oss.
Uansett - godt med en seier igjen


Perioderesultater: (5-1) (1-2)! (3-0)
Poengplukkere: Oskar 6+1!, Herman 1+0, Emil 1+0, Lauritz 1+0, Daniel 0+1, Oskars 0+1, Kristian 0+1, Joakim 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline