Ønsker publikums hjelp

Postet av Torbjørn Andersen den 12. Des 2014

Damelaget til Bækkelaget Håndball Elite spiller sin neste kamp på hjemmebane 14. desember klokka 18.00. Damene ber om støtte fra publikum.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

Bækkelaget Håndball Elite, som spiller i 1. divisjon for damer, har så langt i sesongen fire seirer og syv tap. Laget ligger på en 10. plass i sin divisjon.


Spiller i Bekkelagshallen
I BSK-damenes siste kamp 7. desember ble det tap med 25-28 borte mot Rælingen. Damelaget spiller sin neste kamp mot Njård 14. desember klokka 18.00. De ønsker velkommen til håndballfest i Bekkelagshallen.

- Vi skal gi Njård kamp om seieren og håper på fullt trøkk på tribunen. Vi håper så mange som mulig kommer for å støtte oss, sier Lise Moe, som til daglig jobber på BSK-kontoret.


Herrelaget spiller også
Bækkelaget Håndball Elite for herrer har spilt 12 kamper så langt denne sesongen i eliteserien som i år kalles for Grundig-ligaen. BSK-laget, som av flere medier ble spådd helt i toppen, har ikke innfridd forventningene foreløpig. Det har blitt fire seirer og åtte tap så langt og laget ligger på en niendeplass.

Det siste tapet kom onsdag 10. desember da laget tapte 16-31 mot Elverum. Herrelaget møter Fyllingen Bergen klokka 18.00 søndag 14. desember.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline