Emit-brikker innføres fra 11 år

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 26. Nov 2014

Norges Skiforbund innfører nye regler i forbindelse med egne brikker.

Sakset fra skiforbundet.no:

I flere år har vi sagt at løpere fra 15-års alderen skal ha Emit-brikker. Nå utvider vi dette til å gjelde fra klasse 11 år.

Begrunnelsen for dette er de fordelene dette gir både arrangører og løpere ved avvikling av skirenn. I tillegg ser vi at stadig flere arrangører leier ut brikker til de klassene som ikke har vært omfattet av våre tidligere bestemmelser.

Men fra og med denne sesongen innfører vi altså "egne brikker" også i klassene fra 11 år og oppover. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste, skal ha egne tidtakerbrikker. Der arrangørene synes det er praktisk også å ha brikker for utøverne i de yngre klassene (til og med 10 år), kan de leie ut brikker til løperne. Maks leiepris for dette settes til kr 25,- pr løp.

Vi gjør oppmerksom på at det er mulig å bytte brikker fra løp til løp. Dette gjøres når man melder seg på. I min idrett legger man inn den brikken man skal gå med i det gjeldende skirennet. Denne brikken "følger" atomatisk med til de neste rennene man melder seg på til, og endres ikke før man selv legger inn et nytt brikkenummer i en påmelding.

Her kan du lese mere informasjon om tidtakingsbrikker.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline