Takk for nå, Beitostølen!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 26. Nov 2014

En fantastisk snøsamling på Beitostølen er gjennomført. 249 BSKere i skjønn harmoni. Fyldig rapport og bilder i artikkelen!

Sakte men sikkert ble Beitostølen fylt av BSKere fredag kveld. 249 i tallet, og dermed flere enn vi har vært på veldig mange år. Noen var som vanlig ekstra yre etter å få gå på ski, og reiste opp tidlig fredag eller allerede torsdag. For mange er dette tross alt årets første skitur, og da er det klart det kribler litt ekstra.

Bortsett fra en god middag og et informasjonsmøte går fredagen stort sett til å glede seg til det som venter gjennom helgen. Det er på lørdag det store startskuddet går. Tidlig opp for å spise frokost, og i år som i fjor påkledning til den store gullmedalje. Ikke er vi særlig vant til kuldegrader hjemme enda, og da blir overgangen til 11-12 minusgrader og lett bris stor. Men BSKere er tøffe folk, trosset både kulde og sur vind, og viste skiglede langt utenom det vanlige.

Innsatsen etter lunsj var ikke annerledes. Mer lek og moro, og ikke minst tilvenning, på ski og svært få sure fjes over at det fremdeles var litt kaldt. Mellom øktene hadde vi for første gang også en såkalt trener-trening der hele trenerteamet ble coachet i teknikk i både klassisk og skøyting. En meget nyttig time vi definitivt vil fortsette med, og kanskje også gjenta oftere.

Lørdag kveld var det fest. Vi feiret den norske dominansen i herreklassen på Lillehammer og Marit Bjørgens tredjeplass. Vi feiret fjorårets skisesong og ladet opp til årets vinter med bilder og musikk fra i fjor. Stemningen var satt, og julemiddagen kunne begynne. Der ble utøvere som hadde utmerket seg litt ekstra hedret, og styremedlemmer, trenere og andre frivillige takket for sin innsats. Styreleder Tor Nordby benyttet også anledningen til å minne om frivillighetens viktige rolle i norsk idrett, og oppfordret alle til å engasjere seg – enten det er i en stor eller liten rolle.

På samlingens siste dag våknet vi opp til et vakkert syn. Drøye ti centimeter med nysnø i vakkert vinterlandskap. Akkurat slik vi skiløpere liker det. Det var tunge forhold på stadion og langturen ble tøff, men hva gjør vel det når vi har det moro. Som én av utøverne selv sa: «Jeg skal komme tilbake til Beitostølen hvert år helt til jeg blir gammel».

Slitne men svært fornøyde reiste vi hjemover etter lunsj, og møtte nok et vakkert syn. Et hvitt teppe hadde lagt seg også over Oslo. Det nærmer seg jul og en liten pause fra skitreningen, men kanskje er vi heldige og får trene på ski de siste ukene av året.

Takk for en fantastisk samling på Beitostølen, og for at du var med på å gjøre den fantastisk!

Flere bilder på skigruppas Facebook-side.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline