En drømmehelg!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Det skal mer enn noen minusgrader til for å stoppe skigruppa i Bækkelaget. Snøsamlingen på Beitostølen ble en kjempesuksess!

Okey, så var det kanskje i overkant kaldt både fredag og lørdag, og vi skulle gjerne sett at gradestokken viste noen grader varmere. Men kulda stoppet i hvert fall ikke over 200 ivrige BSKere da vi inntok både fjellet og langrennsstadion på Beitostølen.

Ser vi bort fra kuldegradene viste fjellet seg fra sin beste side på lørdag, og det var et vakkert syn å se lange rekker med BSK-jakker og nye, hvite luer fra Oslo Sportslager i velpreparerte løyper. Samtlige aldersgrupper gjennomførte to treningsøkter med stort humør, og det var mange som gledet seg stort over å endelig være på ski igjen.

Søndag morgen startet litt gråere enn gårsdagen, men det lysnet utover dagen og med et lett snødryss i luften ble også dette en perfekt skidag. I dag var temperaturen også mer behagelig, og hva passer vel da bedre enn en langtur i fjellet? Nok en gang var det stor treningsiver og godt humør å spore hos samtlige, men naturlig nok var det også en del slitne kropper.

Snøsamlingen er først og fremst en treningssamling, men kanskje like viktig er det sosiale. Det virker som både barn og voksne har kost seg, og Beitostølen som destinasjon falt i smak hos alle. Jeg er ganske sikker på at det ikke er siste gangen vi er her! Fantastiske skiløyper, flotte boforhold, god mat og mye hygge oppsummerer det meste.

Takk for en flott snøsamling!

Se flere bilder på vår Facebook-gruppe!Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline