Tilbake på Pellestova

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Etter 12 år på Gomobu Fjellstue var BSK Skigruppa tilbake på Pellestova i Øyer.

SE BILDER FRA SAMLINGEN NEDERST I ARTIKKELEN!

Skigruppas snøsamling i november har lange tradisjoner, og selv om Pellestova var et nytt sted for mange var dette stedet vi var på før Gomobu. Mye har imidlertid skjedd siden den gang; alt var nyoppusset etter gjenåpningen i fjor, og både leiligheter og fellesarealer var i ypperste standard. Det var også bevertningen, og Ingar og Anita la alt til rette for en fantastisk samling.

At snøforholdene mot normalen ikke var helt optimale er det ingen som får gjort noe med, og Pellestova hadde virkelig gjort alt de kunne ut av den lille snøen som hadde kommet. Alle aldersklasser hadde gode økter i løypenettet på Hafjell, og den eldste gruppa tok også kjøreturen til Natrudstilen for ytterligere optimalisering.

Treningsmessig har fokus som vanlig vært å finne go'følelsen på ski. For mange er dette sesongens første skitur, og da gjelder det å finne tilbake til rytme, tyngdeoverføring og timing. Jeg er sikker på at alle gruppetrenere så stor framgang gjennom helgen, og gleder seg til vi får skiforhold også på hjemmebane. Ellers har lek og stafetter vært hyppig brukt, og jeg tror alle synes det var deilig å få en avveksling fra den tradisjonelle barmarkstreningen.

Nytt av året var tilbud om teknikktrening for foreldrene, og "trening" for de aller minste. De stasjonerte seg blant annet med bål i løypa lørdag formiddag, og barna så ut til å kose seg. Lørdag ettermiddag var det prisutdeling i hver gruppe, og filmvisning fra helgens hendelser så langt. Foreldrene var også så heldige å få høre på Torbjørn Broks Pettersen snakke om foreldrenes rolle i et idrettslag. Pettersen har lang erfaring som langrennstrener, og har nå ansvaret for landslaget for funksjonshemmede.

Et av helgens høydepunkt var under middagen til foreldrene der alle skigruppas aktive utøvere, samt unge trenere, toget inn med 60 roser og fine ord for å hedre jubilanten og leder, Lars Maanum. Vi gratulerer med dagen igjen! Siste økt ble avsluttet søndag formiddag, og etter lunsj og pakking satte vi kursen mot Oslo igjen. Nå er det bare å krysse fingrene for skiføre her i byen også.

Vi takker for nok en fantastisk samling, og håper å se minst like mange neste år. Rekordtallet på drøye 200 personer er det lenge siden vi har vært. En stor takk også til Målfrid og Hege for organisering og tilrettelegging, samt alle våre trenere.


16 + gruppa med nye luer fra hovedsponsor Oslo Sportslager. Foto: Eirik Lund Røer


Sigurd gyver løs på bakken. Foto: Eirik Lund Røer


Magnus følger hakk i hæl på Sigurd. Foto: Eirik Lund Røer


Andreas og Nicolai i kamp opp bakken. Foto: Eirik Lund Røer


Mille i "hoppende padling". Foto: Eirik Lund Røer


Martin biter tenna sammen. Foto: Eirik Lund Røer


Anniken i fint driv. Foto: Eirik Lund Røer


En liten gjeng fra en stor 7-10 års gruppe. Foto: Magnus Lund Røer


De yngste gir alt. Foto: Magnus Lund Røer


Fullt fokus på trening. Foto: Magnus Lund Røer

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline