Nok en fantastisk Gomobu-samling

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Mye knall og fall i skiløypene på Gomobu, men bare blide folk og masse skiglede.

Det lukter tradisjon når BSK Skigruppa inntar Gomobu Fjellstue. Dette var 12. året på rad at store og små tok turen til Valdres, for å teste skiene for første gang i vinter. Snøsamlingen på Gomobu er like mye trening og skiglede, som det sosiale aspektet med festmiddag og filmvisning. Jeg tørr faktisk påstå at bortsett fra diverse høytider er Gomobu-samlingen årets høydepunkt for mange!

(artikkelen fortsetter under bildet)


Mille gikk skikkelig på trynet på 1. økt fredag. Foto: Eirik Lund Røer

De aller ivrigste reiste opp tidlig fredag morgen, for å rekke to treningsøkter den første dagen. Det var flotte forhold og Sigurd, Mille, Andreas, Eirik, Kasper og Knut-Erik fikk en fin skitur før resten av BSK-gjengen kom opp. Noen timer senere var det kommet noen flere biler, og 13-16 års gruppa kjørte en frivillig ekstraøkt om ettermiddagen. Her ble det terpet på padling med motsatt hengarm og hurtighet.

(artikkelen fortsetter under bildet)


Første fellesøkt fredag ettermiddag. Foto: Eirik Lund Røer

Det var de eldste som dro først ut på trening lørdag morgen. 13-16 års gruppa delte seg i to og øvde på klassisk teknikk, tyngeoverføring og balanse. Det ble også tid til litt lek, og her var ballongdansen på ski tydeligvis en slager. 11-12 og 7-10 års gruppa startet samlingen med skøyteøkt, og også her var teknikk og skifølelsen viktige faktorer.

Etter litt hvile og en god lunsj var alle klare for ny økt utpå ettermiddagen. Her ble det også tatt et bilde av stort sett hele skigruppa, og de fleste ikledd luene vi fikk av vår hovedsponsor DnBNOR. 13-16 års gruppa terpet mer på teknikk, men denne gang i fristil, og avsluttet med en twist-stafett i nedoverbakke. Her ble det mye knall og fall, men smilet var fortsatt på plass hos alle. 11-12 års gruppa tok på seg skøyteskiene en gang til, og hovedtrener Christian kunne melde om stor fremgang og bra innsats hos alle. Den yngste gruppa testet klassiskskiene, og også her var innsatsen høy.

(artikkelen fortsetter under bildet)


Elena har nettopp fanget en twist, og er fornøyd. Foto: Eirik Lund Røer

Om kvelden var det utdeling av gavekort til utøvere som på en eller annen måte hadde utmerket seg i løpet av dagen. Det var også filmfremvisning fra dagens økter, og mange synes nok det var stas å se seg selv på lerretet. Festmiddagen ble igjen en suksess, der 14-16 åringene geleidet oss gjennom måltidet som toastmastere. De siste timene før sengetid ble benyttet til sosialt samvær.

(artikkelen fortsetter under bildet)


Sigurd og Andreas åpnet middagen lørdag kveld. Foto: Eirik Lund Røer

Søndag morgen våknet vi opp til 10 cm nysnø, og snøen lavet fortsatt ned. Alle gruppene dro ut på langtur, og fikk en fin sisteøkt i fantastiske forhold på fjellet. Stemningen har vært svært god hele helgen, og det var mange blide og slitne utøvere og foreldre som reiste hjem etter lunsj.

(artikkelen fortsetter under bildet)


13-16 års gruppa på langtur i snøværet. Foto: Eirik Lund Røer

I tillegg til de aldersbestemte gruppene hadde vi i år også med oss to juniorløpere og én seniorløper. Veldig moro at Sondre, Fredrik og Tobias prioriterer klubbsamling i oppkjøringen til skisesongen. De to sistnevnte gutta sesongdebuterer for øvrig neste helg på Gålå, der BUL-sprinten arrangeres.

Tusen takk for en fantastisk samling – vi håper på å gjenta suksessen neste år!


Synne og trener Nina i fint driv. Foto: Bernt Lyngstad


Kjersti Ulriksen koser seg på ski. Foto: Bernt Lyngstad


Deler av gruppe 11-12 år på langtur søndag. Foto: Bernt Lyngstad


7-10 års gruppa kjører i tog. Foto: Magnus Lund Røer


Teknikktrening også for de yngste. Foto: Magnus Lund Røer


Lek på ski i skumringen. Foto: Magnus Lund Røer

SE BILDEFILM UNDER (MÅ SPILLES MED LYD)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline