Gomobu, også vellykket som barmarksamling

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Årets snøsamling gikk som vanlig til Gomobu, men som alle vet ble det barmarksamling.

Til snøsamlingen var det 196 påmeldte. Fredag ettermiddag begynte folk og strømme på og da alle var i hus hadde 127 barn og voksne booket inn, slett ikke verst!

Vi hadde reist i strålende vær fra byen, "og aldri så galt at det ikke er godt for noe", det var ikke glatt i bakkene mot Vaset. Mange kunne også rapportere om fartskontroll på E16, men ingen ble tatt med for høy hastighet, alle hadde kjørt trygt og pent opp til Gomobu.
Det betyr vel bare at det er i løypa vi satser på å sette nye fartsrekorder denne vinteren!

Etter en hyggelig kveld med salg av BSK-tøy og informasjonsmøte med både foreldre og barn var det mange forventningsfulle barn og voksne som gikk til ro. Vel, det var vel ikke alle som klarte å falle til ro til avtalt tid, men det handlet vel mest om "spenning og glede". Det var en gjeng som var vel trøtte den morgenen.

Frokostsalen var full av folk tidlig, skiskytterne skulle ut allerede kl. 08.30 de hadde avtalt trening på skiskytterstadion til Skrautvål IL. Jeg hadde gleden av å være med dem på denne økta, Glenn og Bjørn Ole hadde lagt opp til en innholdsrik trening der. Jeg fikk se entusiastiske og dyktige utøvere, som trente både på standplassdrill og i konkurranse-situasjon.

De andre gruppene hadde en flott 1. økt i fjellet, det var noen få kuldegrader og flott barfrost. Mange BSK'ere stakk til fjells i nye overtrekksdresser og Oslo Sportslager-luer denne lørdagen.

Etter lunsj dro de fleste til Fagernes, der hadde Christian og Torbjørn leid Valdreshallen med både gymsaler og svømmebasseng. De eldste, 13 – 16 og 10 - 12, trente først ute i området rundt hallen for så senere avslutte i bassenget. De yngste hadde hele økta i hallen.

Selv hadde jeg fornøyelsen av å gå et par mil på ski! (rulleski), jeg har tidligere sett folk på rulleski på grusvei og lurt på hva slags galninger de har vært, men der tok jeg feil. Sammen med Bjørn Ole, Glenn og Christian G hadde jeg en flott tur innover den frosne grusveien, både klassikk ski og rulleskøyteski fungerte meget bra.

Kvelden gikk med til festmiddag, først for barn og unge og kl 20. benket foreldre og trenere seg rundt langbordene og fikk servert deilig mat. Vi ble også underholdt av 10 – 12 års gruppa som sang en flott selvkomponert sang "Gå på ski". Den vil vi gjerne høre ved andre anledninger også!

Resten av kvelden hygget barna seg med godteposer og hverandre, mens vi voksne etter hvert fikk i gang musikken og dansefoten. Det ble en meget hyggelig kveld i peisestua!

Etter frokost søndag var det langtur i fjellet for alle grupper, de yngste hadde en rolig morsom dag på islagte stier under Christian's ledelse. Det ble lekt både "boksen går" og "stiv heks" underveis. De to andre gruppene hadde skikkelig "langtur" og det var både slitne barn og voksne som benket seg rundt lunsjbordet før vi ga oss på vei hjem. Det var mange godord i gangene før avreise.Vi vil takke vertskapet på Gomobu for et flott opphold og vi kommer igjen neste år!

Da har vi bestilt fjerde helg i november, da ligger vel snøen slik at det blir Snøsamling.Lars Maanum
Styreleder
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline