Snøsamling på Gomobu 2003

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Klassisk treningsøkt i klassisk vær!
Gomobusamlingen 21-23. november 2003. Flere bilder nederst.

Årets første skisamling er vel overstått og det var en vellykket start på sesongen. Aldri før har skigruppa hatt så mange aktive og foreldre samlet på tur samtidig - totalt var det 196 BSK'ere som dro oppover med stort og smått! Gomobu var stappfull og folk sov overalt, bokstavlig talt. Smørebua er et populært sted for skientusiaster, men å sove der gjør en kun når alt annet er opptatt!

Noen hadde tatt seg en ekstra fridag og prøvegått løypene i ro og mak på fredag. Juniorgutta imponerte med voksne treningsmetoder. Skigåing uten staver er en velkjent treningsmetode i begynnelsen av sesongen, men to mil uten staver er tøff trening, prøv selv om du vil... Utover kvelden ble det full fart på hyttene. Mange hadde masse uforløst spenning og energi i seg og det resulterte i snøballkriger og litt av hvert, men alt gikk bra og etterhvert ble det ro.

Lørdag morgen våknet vi til blå himmel og glitrende vidder. Sjelden har en lørdags frokost vært så raskt over og alle møtte til trening i god tid før avgang. Her skulle dagen nyttes! Første dagen sto teknikk i fokus, som alltid på sesongens første skitur. Det tok imidlertid ikke lang tid før gamle kunster var frisket opp. Det var trening med og uten staver, klassisk og skøyting og ingen sure miner. Dette var gøyalt! Andre treningsøkt gikk også som smurt, men noen av de minste begynte etterhvert å bli litt slitne. Trenerne derimot var like blide og lirket ungene gjennom øvelsene.

Lørdag kveld var det samling ute! Det var litt kaldt, men da vi så nordlyset gå over himmelen skjønte alle at dette hadde nok Sundelin planlagt nøye. Vi fikk servert gløgg og saft, og det var utdeling av priser til familier som har gjort en ekstra innsats for klubben.

Finværet var forsvunnet neste morgen, men alle gruppene la i vei på langtur likevel. De yngste (6-9 år) gikk en tur på 8 km. Noen syntes nok at det var litt kort, men for 6- og 7-åringene var dette nok. Gruppe 10-11 år gikk imidlertid løs på en hel tomilstur. De dro avgårde på rekke og rad og etter to og en halv time var de tilbake - slitne, men fornøyde. Både trenere og foreldre som var med på turen skrøt av stilen og innsatsen til barna, så vi som ikke var med på den turen har forstått at der gikk vi glipp av noe.

Etter lunsj var det retur til Oslo og det er neppe bare vi som kjørte nedover med slitne, men fornøyde barn. Skisesongen er nå definitivt i gang og vi gleder oss til treninger, konkurranser og langturer i marka.

Bilder fra 10-11-årsgruppa (foto: Gunnar Olving)
Bilde A - Lang, lang rekke. Klassisk skitur i klassisk vær.
Bilde B --"--
Bilde C --"--
Bilde E --"--
Bilde G Instruksjon skøytetrening
Bilde H --"--
Bilde I --"--
Bilde J --"--

Bilder fra 7-9-årsgruppa (foto: Ivar Brennhovd)


Bilde A
Bilde C

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline