Innbydelse Beitostølen 2014 - 5.-7. desember

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Høstens høydepunkt nærmer seg med stormskritt!
Skigruppa avholder snøsamling for samtlige av gruppas medlemmer, foreldre og søsken. I år har vi - igjen - valgt Beitostølen. Beitostølen ligger i Øystre Slidre kommune ca. 35 km fra Fagernes. Vi innkvarteres i leiligheter i de to kompleksene, Beitotind og Bitihorn. Det serveres god mat og skiforholdene pleier å være ypperlige på denne tiden. Ytterligere informasjon finnes også påwww.beitostolen.com. Skigruppa sørger også selv for god stemning! (Se også reportasjer fra tidligere snøsamlinger).

(artikkelen fortsetter under bildet)



Vi har reservert 240 sengeplasser. Dersom du/dere ønsker å være med, er det meget viktig at dere holder påmeldingsfristen som er satt til 6. november - merk deg det! Det kan bli kamp om plassene og da praktiseres "først-til-mølla"-prinsippet. Velg Arrangementer > Snøsamlingen i menyen for forklaring og link til påmeldingssystemet.

Beitostølen har snøgaranti med maskinpreparerte løyper innen sitt nærområde. De har også god erfaring med sommerlagring av fjorårets kunstsnø.

Priser 2014:
Barn 0-5 år: Gratis

Barn 6-11 år (f. 2003 - 2008): kr 1 400,-
Barn 6-11 år med 5 skift eller mer på Norway Cup: kr 700,-

Ungdom fra 12 år (f. 2002 og eldre): kr 1 950,-
Ungdom fra 12 år med 5 skift eller mer på Norway Cup: kr 975,-

Voksne/foreldre: kr 1 950,-

Trenere på jobb: Gratis, men må avklares på forhånd med din hovedtrener!

Vær nøye ved påmelding og meld deg på i riktig klasse med/uten Norway Cup-rabatt. Innbetalinger vil kontrollsjekkes mot skiftlistene i Norway Cup i etterkant.

Prisen inkluderer helpensjon f.o.m. middag fredag aften t.o.m. lunsj søndag. Fredagens middag er en sportsmiddag som serveres frem til ca. kl. 21:30. På lørdag blir det festmiddag (julemiddag).

Overnattingen foregår i leiligheter. Barn som er født i 2005 eller senere må ligge i foreldrenes leilighet. Aktive barn/ungdom f.o.m. 11 (f. 2004) år kan sove sammen med sin gruppe. Vi kommer til å prøve og samle gruppene mest mulig og "leilighets-fordelingen" blir informert om ved innsjekking på Beitostølen. Sengesett, håndklær og sluttvask er inkludert, men alle rydder og støvsuger i sin leilighet før avreise.

De aktive skal ha 2 treningsøkter på lørdag og 1 økt søndag. Detaljert informasjon for hver gruppe vil presentert på Beitostølen. Husk at ski må være ferdig preparerte i god tid før treningsøktene begynner!

Til sist gjør vi oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Dersom noen i siste øyeblikk blir forhindret fra å reise og ønsker utlegget refundert, så må det ordnes gjennom egen reiseforsikring. Meld likevel fra snarest dersom du blir syk el.lign.

(artikkelen fortsetter under bildet)



Ekstra overnatting torsdag til fredag eller tidlig ankomst fredag:
Vi har tilbud om ekstra overnatting fra torsdag til fredag inkl. middag torsdag kveld, samt frokost og lunsj fredag. De som ønsker dette MÅ krysse av for det i påmeldingen. Denne (ekstra)betalingen gjøres direkte ved ankomst, og ikke i den samlede betalingen.

Priser for ekstra tjenester:

Kr. 100,- per person for overnatting torsdag - fredag.
Kr. 235,- per person for sportsmiddag torsdag.
Kr. 110,- per person for frokost fredag.
Kr. 185,- per person for sportslunsj fredag.
Barn 6-11 år betaler 80 % av måltidsprisene. Samme pris som voksne for overnatting.
Barn under 6 år fritt.

Spørsmål om samlingen kan rettes til Kaja Wendt på kaja.wendt@nifu.no.

Vi ønsker alle skieentusiaster velkommen til en flott helg på fjellet!

Med vennlig hilsen Skistyret.



0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline