Invitasjon og påmelding til årets første Trenerforum!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 11. Sep 2019

Vår nye Hovedtrener i skigruppa Kari Vikhagen Gjeitnes og BSKs Sportslige leder Tord Bakke Arvesen inviterer til årets første Trenerforum. Bækkelagets Sportsklub langrenn ønsker å skape en møteplass for alle trenere i skigruppa. Du er hjertelig velkommen om du er hovedtrener, hjelpetrener eller ungdomstrener,  eller om du bare er nysgjerrig med et ønske om å bli trener en dag. Trenerforumet vil være en møteplass for erfaring- og kunnskapsutveksling på tvers av aldersgrupper og utviklingstrinn. Målet er å skape engasjement, motivasjon og øke kompetansenivået blant klubbens tidligere, eksisterende og fremtidige trenere. Gjennom dette ønsker vi å gi kunnskap samtidig som man blir bedre kjent med hverandre. Målet er å etablere et godt trenermiljø der erfaringsutveksling henger løst, og som på sikt vil rekruttere flere trenere til skigruppa.

DATO/TID: TORSDAG 10. OKTOBER KL. 19:30-21:00

STED: BSK KONTORET NC-FLØYEN

TEMA: BSKs UTVIKLINGSTRAPP

MELD DEG PÅ HER

Tema for det første møtet er Utviklingstrappa i BSK, der vi vil gjennomgå steg for steg og åpne for diskusjon og innspill.  Bækkelagets utviklingstrapp ligger til grunn for all langrenns trening som utøves i klubben og er utviklet i tråd med  Skiforbundets retningslinjer. BSKs utviklingstrapp har som hensikt å presentere en tydelig treningsfilosofi for hvert steg i en utøvers utvikling. Utviklingstrappa skal sikre en helhetlig tankegang blant både trenere og utøvere. Målet er at alle trenere utøver BSKs utviklingstrapp og filosofi i sitt treningsarbeid, slik at vi får en positiv utvikling for alle utøvere med tanke på bredde og topp. Skigruppa vektlegger sterkt viktigheten av å bygge gode, sunne og bærekraftige miljøer i alle aldersgrupper.

Vi ser fram til en lærerik kveld og håper å se at så mange som mulig tar seg tid og ser viktigheten av å stille på dette. Vi ønsker å bli så gode som mulig sammen, for VI ER BSK!  

 

Med vennlig hilsen

Sportslig Komité BSK Skigruppa

 

 

   

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline