G19: BSK - Sveiva 6-7

Postet av Morten Victor Sundell den 17. Des 2017

BSK - Sveiva 6-7

Vi startet kampen bra og var det førende laget gjennom hele første periode. Vi satte både 1-0 og 2-0, men Sveiva reduserte halvveis i perioden. Vi gikk opp til 3-1, men igjen rotet vi litt og Sveiva reduserte. 3-2 etter første periode, der vi burde ledet mer.

I andre periode er det lenge stillingskrig før vi setter 4-2 etter 10 min. Men igjen scorer Sveiva, før vi setter 5-3 etter 14 minutter. Dessverre setter vi ikke flere av de gode sjansene i periodene og ...vi lar Sveiva redusere igjen. 5-4 etter to perioder. Vi burde ha ledet mer etter to perioder.

Tredje periode starter også med sjanser begge veier. Sveiva utligner etter 7 minutter. Etter 12 min får vi en meget tvilsom utvisning. Vi holder unna til det er kun få sekunder igjen av utvisningen, men Sveiva scorer og leder for første gang. Vi utligner med fire minutter igjen på klokka, men med to minutter igjen setter Sveiva 6-7. Vi svarer med å satse alt fremover og tar også ut keeper på slutten. På tross av mange gode sjanser på slutten holder Sveiva unna og vi taper.

God innsats, gutta. Dere var det beste laget og hadde fortjent bedre i denne kampen. Alltid morsomt med tette og spennende kamper, men enda morsommere hvis vi hadde dratt denne i land

Perioderesultater: (3-2) (2-2) (1-3) Poengplukker: Sondre 3+0, Nicolay 1+1, Fredrik 1+1, Oskar 1+0, Oskars 0+1, Robin 0+1, Erlend 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline