G19: GIF - BSK 16-5

Postet av Morten Victor Sundell den 26. Nov 2017

Nok en kamp med for få spillere. Kun 7 utespillere denne gangen, grunnet skader/annet.

Første periode startet OK og vi stod lavt og satser på kontringer. GIF satte et par scoringer halvveis, men vi var greit med og kunne med litt hell hatt en redusering. Laget jobbet bra, men flere var slitne allerede etter første periode. Grei periode.

Vi skulle ut å gjøre en bra andre periode. Det motsatte skjedde og GIF satte fem mål i løpet av periodens sju første minutter. Ikke bra og ikke så morsomt. Men vi satte en vakker redusering etter 8 minutter, men resten av perioden rant det inn. Totalt 9 GIF-scoringer på en periode, før vi igjen satte en nydelig scoring rett før pause. Gutta trengte pausen etter en dårlig periode.

Vi startet tredje periode bra og de første 12-13 minuttene var det vi som kjørte kampen. Morsomt og vi satte også 3 fine mål. Kunne vi ta hjem perioden? Nei, det ble kollaps de siste tre minuttene og 4 nye baklengs. Kjedelig avslutning på en OK periode.

Sett under ett blir det for lite folk og vi blir slitne. Synd, for dere kjemper bra og fortjener bedre, gutta. Vi får komme sterkere tilbake når alle er på plass. GOD innsats!

Perioderesultater: (2-0) (9-2) (5-3)

Poengplukkere: Oscar 3+1, Sondre 2+1, Fredrik 0+3


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline